Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

5νθήμερη οδική εκδρομή στις Δαλματικές Ακτές

Ανακοίνωση Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι θα πραγματοποιήσει 5νθήμερη οδική εκδρομή στις Δαλματικές Ακτές, από την Παρασκευή 27 Απριλίου έως και την Τρίτη 1 Μαΐου 2018. 

15η Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

Ανακοίνωση ΕΦΕΤ για την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή 
Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή υπενθυμίζει για άλλη μία χρονιά ότι η κατανάλωση αγαθών είναι όχι μόνο ανθρώπινο δικαίωμα, αλλά και ο βασικότερος κρίκος στην οικονομική δραστηριότητα κάθε χώρας. 

Αθήνα: Σεμινάριο Ιστορίας με θέμα "Τα Ορλωφικά μέσα από τα μάτια των Ρώσων ιστορικών"

Υπογράφει ο Βλάσης Αγτζίδης
Το Σεμινάριο Ιστορίας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του δ. Κηφισιάς, που διοργανώνουμε την Παρασκευή 16 Μαρτίου [7.00-8.30 μ.μ. στη Βιβλιοθήκη του Δήμου Κηφισιάς (Έπαυλη Δροσίνη) Αγ. Θεοδώρων & Κυριακού] θα είναι αφιερωμένο σε ένα από τα μεγάλα ιστορικά γεγονότα που προηγήθηκαν της Επανάστασης του 1821 και σχετίζονταν με την προσπάθεια της Ρωσίας βρει διέξοδο προς τη Μεσόγειο. 

Χρηματοδοτήσεις για εξοπλισμό ΤΠΕ στην εκπαίδευση και εργαστηριακό εξοπλισμό των ΕΠΑΛ και ΙΕΚ μέσω ΕΣΠΑ 2014-2020

Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ - Τομέα Παιδείας ανακοινώνει ότι έχουν εξασφαλιστεί χρηματοδοτήσεις ύψους 68.651.000,00€για προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού ΤΠΕ στην εκπαίδευση και προμήθεια και εγκατάσταση εργαστηριακού εξοπλισμού των ΕΠΑΛ και ΙΕΚ. (Τα 47.191.000,00€ θα διατεθούν για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού ΤΠΕ στην εκπαίδευση και τα 21.460.000,00€ θα διατεθούν για την προμήθεια και εγκατάσταση εργαστηριακού εξοπλισμού των ΕΠΑΛ και ΙΕΚ).

Κιλκίς: Εκδήλωση παρουσίασης δημιουργικού έργου προσφύγων

Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις» σε συνεργασία με την ΜΚΟ INTERSOS και με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, κατά το διάστημα Απρίλιος-Δεκέμβριος 2017, πραγματοποίησε μια σειρά δράσεων στο πλαίσιο τριών προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης ενηλίκων.

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης 2018 στη Θεσσαλονίκη: Θαλασσινή Ωδή στο Λιμάνι

Α, και τα ταξίδια, τα ταξίδια αναψυχής, και τ΄άλλα
τα ταξίδια της θάλασσας, όπου όλοι είμαστε σύντροφοι ο ένας του άλλου,
με τρόπο ιδιαίτερο, λες κι ένα μυστήριο θαλασσινό
φέρνει κοντά τις ψυχές μας και για μια στιγμή γινόμαστε
συμπατριώτες προσωρινοί της ίδιας αβέβαιης πατρίδας,
περιπλανώμενοι αιώνια πάνω στην απεραντοσύνη των νερών!

Από 14 έως 23 Μαρτίου οι αιτήσεις για τις μετεγγραφές αδελφών

Η κυβέρνηση αποφάσισε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των αδελφών που σπουδάζουν σε διαφορετικές πόλεις. Η δέσμευση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου υλοποιήθηκε με την ψήφιση της διάταξης για τις μετεγγραφές αδελφών φοιτητών που περιλαμβάνεται στον νόμο για την Ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ν. 4521/2018 (Α΄ 38). Καμία οικογένεια δεν θα συντηρεί δύο επιπλέον σπίτια λόγω σπουδών.

Τροπολογία για χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας

Με τροπολογία που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή, οι μη μισθωτοί αποκτούν πλέον ασφαλιστική ικανότητα, εφόσον έχουν καταβάλει στον ΕΦΚΑ τις ελάχιστες εισφορές από την 1/1/2017. 

Η Ελλάδα, κορυφαίος προορισμός με τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, επικεφαλής της ελληνικής αποστολής, συμμετείχε στην επίσημη τελετή εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού της Μόσχας ΜΙΤΤ, και παρέλαβε από τους διοργανωτές το πρώτο βραβείο που απονεμήθηκε στην Ελλάδα, ως ο κορυφαίος προορισμός με τις καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού συνόλου «η πόλις»

Μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 11 Μαρτίου 2018, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού συνόλου Κιλκίς «η πόλις», ως ακολούθως:

Θεσσαλονίκη: Οι ΜΠΛΕ στο Club του Μύλου

Επτά albums και ένα διπλό best of με πολλά τραγούδια να έχουν γίνει μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες και να έχουν καταξιωθεί διαχρονικά, εκατοντάδες πετυχημένες συναυλίες και το ταξίδι συνεχίζεται.

Ο Athlos Fight Club στο Φιλικό Πρωτάθλημα KICK BOXING της Π.Ο.Κ. στη Λάρισα

Δελτίο τύπου Athlos Fight Club 
Στις 10 Μαρτίου 2018 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου Warriors Camp του Τσεκούρα Παναγιώτη, Φιλικό Πρωτάθλημα kick boxing στα πλαίσια απόκτησης εμπειρίας των αθλητών όλων των σωματείων που ασχολούνται με αυτό το άθλημα.

Κιλκίς: Θερινό ωράριο καταστημάτων


ΠΕΡΙΟΔΟΣ 31/03/2018  -31/10/2018
ΗΜΕΡΑ
ΠΡΩΙ
   ΑΠΟΓΕΥΜΑ
 
ΔΕΥΤΕΡΑ
09:00-14:30
ΚΛΕΙΣΤΑ
 
ΤΡΙΤΗ
09:00-14:30
18:00-21:00
 
ΤΕΤΑΡΤΗ
09:00-14:30
ΚΛΕΙΣΤΑ
 
ΠΕΜΠΤΗ
09:00-14:30
18:00-21:00
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09:00-14:30
18:00-21:00
 
ΣΑΒΒΑΤΟ
09:00-15:00
ΚΛΕΙΣΤΑ
 

Κιλκίς: Ωράριο των καταστημάτων κατά την Πασχαλινή περίοδο

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς ανακοινώνεται το ωράριο των καταστημάτων κατά την Πασχαλινή περίοδο.

”Μαϊμού” Πόντιος εκ Πειραιώς κατά του προέδρου του ΠΑΟΚ

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Τα τελευταία γεγονότα με την υπόθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, ανέδειξαν με γλαφυρό τρόπο την υπόγεια διαμάχη η οποία διεξάγεται, τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα σε εκπροσώπους του οικονομικού, πολιτικού και αθλητικού κατεστημένου του Λεκανοπεδίου και τον ιδιοκτήτη του “Δικεφάλου” ομογενή Ιβάν Σαββίδη.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την κατασκευή οδοποιίας στους οικισμούς Νέας Καβάλας – Σιταριάς

Εγκρίθηκε για το Δήμο Παιονίας η χρηματοδότηση του έργου «Κατασκευή και βελτίωση υφιστάμενου αγροτικού δρόμου οικισμού Νέας Καβάλας-Σιταριάς» ύψους 639.800 ευρώ από το Ε.Π. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την δράση «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικής εκμεταλλεύσεις».

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τae Kwon Do ITF στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ I.T.F. Ανδρών, Γυναικών στο Κλειστό στάδιο Βασιλικών Θεσσαλονίκης από την Αθλητική Ομοσπονδία ΤaeΚwon do Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.) η οποία είναι αναγνωρισμένη από την Γ.Γ.Α.

Σεμινάριο τοπικής ιστορίας με τίτλο "Το Κιλκίς Θυμάται" - Video


«Το Κιλκίς θυμάται και θυμίζει», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Μαρτίου και ώρα 12.00-14.00 στην αίθουσα "Βασίλης Σεργιαννίδης" του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 47χρονο Αλβανό για παράνομη μεταφορά Αλβανού 31 ετών

Συνελήφθησαν χθες (13-3-2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 47 και 31 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 47χρονος, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει τον ομοεθνή του, που είχε εισέλθει νωρίτερα παράνομα στη χώρα, με σκοπό τη διευκόλυνση της εισόδου του. 

Την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας τίμησε ο σύλλογος «Ευκράντη»

Δελτίο τύπου συλλόγου γυναικών δήμου Παιονίας «Ευκράντη»
Την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, όπως, ως γνωστόν, έχει ορισθεί η 8η Μαρτίου κάθε έτους, τίμησε με μια λιτή αλλά συνάμα απολύτως αντιπροσωπευτική εκδήλωση για την γυναικεία παρουσία στην περιοχή της Παιονίας, ο σύλλογος γυναικών δήμου Παιονίας «Ευκράντη», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3.3.18 στον πολυχώρο εστίασης «Αλεξάνδρειον» του Πολυκάστρου.

Τα Νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (14/3/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς 
Με σκορ 1-0 επικράτησε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς επί της ΑΕ Πολυκάστρου. 

Με μεγάλη συμμετοχή η Ημερίδα Διατροφής στην Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Ενημέρωσης για θέματα Διατροφής και Αθλητικής συμπεριφοράς στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς.

Περιοδείες μελών ΚΚΕ Κιλκίς σε εργασιακούς χώρους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Περιοδείες και εξορμήσεις σε εργασιακούς χώρους του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, σε χώρους εκπαίδευσης, υγείας και σε εργοστάσια πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα μέλη του ΚΚΕ, με αφορμή την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η Κατερίνη υποδέχεται την Παναγία Εγκυμονούσα

Η Κατερίνη υποδέχεται την ιερά εικόνα της Παναγίας Εγκυμονούσας, προστάτιδας των ατέκνων ζευγαριών και των εγκύων γυναικών.