Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Ήττα για τον Αλέξανδρο Κιλκίς από την Αναγέννηση Πλαγιάς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με ήττα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς συνεχίζει η αντρική ομάδα του Αλέξανδρου επί της Αναγέννησης Πλαγιάς με σκορ 3-0. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς από το ξεκίνημα του αγώνα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργώντας κλασσικές ευκαιρίες για γκολ με κορυφαία την ευκαιρία του Βενιαμίν Αγαθαγγελίδη η οποία βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και δεν κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο.

Επιτυχημένο Party Μaske του Αlexandros Sport Center και KΔΑΠ Παιδόκοσμος-Αλέξανδρος

Δελτίο τύπου Αlexandros Sport Center 
Η Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018, ήταν μια ημέρα γεμάτη χαμόγελα και διασκέδαση. Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Αποκριάτικο Πάρτι Μασκέ του Aθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος και των ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος-Αλέξανδρος στο Κτήμα των Ευχών. 

Εντυπωσιακή η παρουσία του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος στην αποκριάτικη ααρέλαση του δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος
Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018, τα παιδιά του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος –Αλέξανδρος συμμετείχαν στην πρώτη αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου μας και εντυπωσίασαν με την παρουσία τους. 

Εξετάσεις ζωνών του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Α.Σ. Άθλου Κιλκίς
Εξετάσεις προαγωγής ζωνών εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στα αθλήματα tae kwon do και kick boxing διεξήχθησαν την Κυριακή στις 11/02/2018 στο Συνεδριακό του Δήμου Κιλκίς.

Νίκη για τις Ελπίδες Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Με νίκη συνέχισε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς η Β ομάδα της ΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς, Ελπίδες Κιλκίς, επικρατώντας σε αγώνα εκτός έδρας του Απόλλωνα Μαυρονερίου με 1-0.

Η DOPPLER ABEE ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο Σταύρος Σταυρόπουλος
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DOPPLER ABEE
"Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις εταιρίες GENERALI HELLAS και ERGO, οι οποίες επέδειξαν επαγγελματισμό, μεθοδικότητα, ποιοτική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση και προχώρησαν, στις 10/01/2018, στην άμεση και πλήρη κάλυψη της ζημιάς που υπέστησαν οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, DOPPLER ABEE, με την καταβολή της συμφωνηθείσας αποζημίωσης. 

Επαφές Χρήστου Γκουντενούδη στην Αθήνα

Στην Αθήνα βρέθηκε το τριήμερο 13-15 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης καθώς είχε επαφές με υπουργεία και υπηρεσίες για την εξεύρεση λύσεων και απαντήσεων σε μείζονα θέματα που απασχολούν τη Δήμο.

Εργασίες συντήρησης στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από αύριο Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 ως και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κιλκίς: Σεμινάριο με θέμα «Προστασία των design: Ο δρόμος για την αγορά»


Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και το Επιμελητήριο Κιλκίς, σας προσκαλούν σε εξειδικευμένο Σεμινάριο με θέμα «Προστασία των design: Ο δρόμος για την αγορά».

Ο Άθλος Κιλκίς στη βραδιά επιλέκτων αθλητών Kick Boxing στην Κατερίνη

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 17/02/2018 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκαν στην Κατερίνη επίλεκτοι αγώνες- βραδιά KICK BOXING – Μ.Μ.Α. υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Τ.

Παράδοση οικονομικής βοήθειας από τους "Μωμόγερους" Αγίου Μάρκου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Μωμόγερων" Αγίου Μάρκου Κιλκίς
Το Σάββατο, 17.02.2018, στον Άγιο Μάρκο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος Ιωάννης Διαμαντίδης, η Γραμματέας Κυριακή Πασχαλίδου,το μέλος Ελισάβετ Κυριαζίδου και το μέλος Ελένη Αντωνιάδου παρέδωσαν τα καθαρά έσοδα του χορού αγάπης και αλληλεγγύης, ελπίδας και συμπαράστασης του "Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου "Οι Μωμόγεροι" Αγίου Μάρκου Κιλκίς", που έγινε στις 10.02.2018, καθώς επίσης και την προσφορά της ενορίας "Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, στην Σοφία Μιχαηλίδου για την αποκατάσταση της οικείας της που κάηκε ολοσχερώς.

Η παράσταση “Δούλες” του Ζενέ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ ΚΙΛΚΙΣ
Η Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς και ο Δήμος Κιλκίς σας καλούν να παρακολουθήσετε την υπέροχη παράσταση της Ομάδας “Πειραματική Σκηνή” του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας “Δούλες” του Ζενέ, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 8.30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Θεσσαλονίκη: Η κωμωδία "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης" στο «Πολιτιστικό Κέντρο Αλέξανδρος»

Η τρελή κωμωδία "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης" του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία της Λίας Παπαθανασίου, από την θεατρική ομάδα «Θέατρο Δυτικά» για δύο παραστάσεις, στο «Πολιτιστικό Κέντρο Αλέξανδρος» το Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20:30.
Η είσοδος είναι ελεύθερη

Αποκριάτικο πάρτι και παρέλαση καρναβαλιστών στο Κιλκίς - Videoς, φωτογραφίες


Με ένα χαρούμενο πολύχρωμο πάρτι που στήθηκε στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου και είχε ως πρωταγωνιστές τους ''Μασκαράδες με καπέλα'' γιόρτασε το περασμένο Σάββατο ο Δήμος Κιλκίς μαζί με τους δημότες του το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς.

Κιλκίς: Συνελήφθη 36χρονος για κατοχή χασισιού

Συνελήφθη χθες (19-2-2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 36χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 15,19 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 58χρονο για το αδίκημα της υπεξαίρεσης

Συνελήφθη χθες (19-2-2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 58χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.

Κιλκίς: Συνελήφθησαν 4 Πακιστανοί για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (19-2-2018) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 4 υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 42, 35, 31 και 23 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε ο 42χρονος, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει τους ομοεθνείς του, με σκοπό τη διευκόλυνση της εξόδου τους από τη χώρα, από μη νομοθετημένο σημείο. 

Η ισότητα των φύλων στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

Την 17η Ιανουαρίου 2018 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δημοσιοποίησε μία άκρως ενδιαφέρουσα μελέτη, συνολικής έκτασης εβδομήντα σελίδων στην αγγλική γλώσσα, με θέμα «Η ισότητα των φύλων στον τομέα των Μέσων Ενημέρωσης». 

Εκδηλώσεις στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης του ΚΚΕ κεντρικής Μακεδονίας

Δελτίο τύπου της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
Τρίτη 20 Φλεβάρη: Στις 6:30 μ.μ., η Τ.Ο. Κιλκίς διοργανώνει σύσκεψη για την παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, στα γραφεία της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Κώστα Σιδηρόπουλο, γραμματέα της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ. 

Η φωτογραφία της ημέρας: Ο χειμώνας είναι ακόμη εδώ...

Κείμενο, φωτογραφία: Γιώργος Τσιμπούκας
Στις κορυφές του Πάικου το χιόνι είναι αρκετό και ο δρόμος προς τα Μεγάλα Λιβάδια εντυπωσιακός, με όμορφες εικόνες, που θυμίζουν ότι ο χειμώνας είναι ακόμη εδώ...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού έως και την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 8/2018) που ισχύει από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 έως και την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018:

Με τρεις αθλητές ο ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Ανωμάλου Δρόμου στην Πηγή Τρικάλων

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στο αθλητικό κέντρο Σκαμνιές Πηγής Τρικάλων, θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου για το 2018 με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών, των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων από όλα τα σωματεία της δύναμης του ΣΕΓΑΣ.

Εξαιρετική η παρουσία του ΓΑΣ Κιλκίς, στους αγώνες κλειστού στίβου Ακαδημιών στις Σέρρες

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Πολύ μεγάλη επιτυχία είχαν οι αγώνες στίβου για μικρές κατηγορίες αθλητών και αθλητριών στο κλειστό προπονητήριο των Σερρών που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας & Θράκης το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου.

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Solaris

Η κινηματογραφική λέσχη Solaris σε συνεργασία με τον Κήπο ξεκινά σειρά προβολών ταινιών, εγκαινιάζοντας τον τρίτο κύκλο της δραστηριότητάς της. Ουσιαστικά μεταμορφώνεται σε Κινηματογραφική Λέσχη ανάγνωσης του φιλμικού κειμένου, με την έννοια ότι μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθεί συζήτηση με το κοινό και ανάλυσης του κειμένου που η ταινία μας προτείνει. Οι προβολές θα γίνονται τις Τρίτες, στις 7.00 μ.μ., στον Κήπο, Ορφανίδου 6, παράλληλος της Δωδεκανήσου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η πρώτη προβολή θα γίνει την Τρίτη 20/2/2018.

Εκλογές στον σύλλογο "Ακρίτες Επταλόφου Κιλκίς"


Θεσσαλονίκη: Συναυλία με σύνθημα "Αγαπάμε τη μουσική - τσακίζουμε τον φασισμό - Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες"

Δελτίο τύπου Κίνησης Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή Θεσσαλονίκης 
Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου η ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης καλεί τους αντιρατσιστές και αντιφασίστες της πόλης στη μεγάλη συναυλία με κεντρικό σύνθημα "Αγαπάμε τη μουσική - τσακίζουμε τον φασισμό - Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες" στο πολυχώρο WE (Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη). Οι πόρτες ανοίγουν στις 8 μμ.

Κοινή δήλωση των Δημάρχων της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις δημοτικές δομές φροντίδας και αγωγής του παιδιού

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι ισχνές δομές για την φροντίδα και την αγωγή του παιδιού στους δήμους βρίσκονται σε ένα νέο κύκλο αναστάτωσης.

Κιλκίς: Σύσκεψη των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ αποφάσισε το επόμενο χρονικό διάστημα να αναδείξει το σοβαρότατο πρόβλημα της πολιτικής των μη διορισμών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Πάγια θέση του κλάδου είναι η κάλυψη όλων των κενών από μόνιμους καθηγητές. Για το σκοπό αυτό το Δ.Σ της ΟΛΜΕ αποφάσισε τα εξής: