Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Video - Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Νατσιός


Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Νατσιός, στην εκδήλωση κοπής πίτας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού του Παραρτήματος νομού Κιλκίς, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΛΑΦ Κιλκίς.

Την πίτα του έκοψε ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ της Παρασκευής ο Κιλκισιακός μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα. Σύσσωμη η διοίκηση υποδέχθηκε το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές και όλοι μαζί δείπνησαν σε ένα όμορφο περιβάλλον. 

Αιμοδοσία στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας


Κιλκίς Volleyball: Άτλας Κιλκίς vs Γ.Σ. Γρεβενών


Εγκαίνια έκθεσης έργων ζωγραφικής της Καίτης Σταυρούδη στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης έργων ζωγραφικής της γνωστής εικαστικού Καίτης Σταυρούδη τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης.

Ψήφισμα Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ», για το Σκοπιανό

Δελτίο τύπου Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ»
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ», στην συνεδρίασή του με αριθ. 10/ 2018, λαμβάνοντας υπ’ όψιν του τα τελευταία γεγονότα ήτοι δημοσιεύματα στον Τύπο, συζητήσεις - αναλύσεις στα τηλεοπτικά κανάλια- απόψεις ένθεν και ένθεν, καθώς και τα ιστορικά γεγονότα που συνδέουν τον Νομό Κιλκίς με την Κρήτη αφού υπερχίλιοι Κρήτες σκοτώθηκαν στην Δοϊράνη και το μνημείο υπάρχει στον Σ.Σ.Μουριών. 

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας για το Σκοπιανό

Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας εγκρίθηκε με αυξημένη πλειοψηφία η πρόταση ψηφίσματος που κατέθεσε η περιφερειακή παράταξη της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας «Αλληλεγγύη», για τη διαπραγμάτευση με τα Σκόπια.

Κιλκίς: Ολοκληρώθηκε η δράση «Χαλαρώνω και ονειρεύομαι… στα χρώματα βουτάω»

Δελτίο τύπου Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς
Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Σχολικής Συμβούλου 15ης & 38ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής, κ. Κ. Βέλκου, με τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων και με την «ΤΕΧΝΗ» Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε δράση με τίτλο: «Χαλαρώνω και ονειρεύομαι… στα χρώματα βουτάω», με εμψυχώτρια τη Σχολική Σύμβουλο.

Τατίδης: "Θα αποχωρήσω από το κόμμα, αν..."

Υπογράφει ο
Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
νομού Κιλκίς
Επειδή με ρωτάτε συνεχώς "Eάν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφίσουν στην ονομασία των Σκοπίων, όνομα με σύνθετο το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ποια η θέση μου και τι θα κάνω, απαντώ: Θα αποχωρήσω από το κόμμα.

Εξετάσεις για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας βοηθού φαρμακείου

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας βοηθού φαρμακείου για την εξεταστική περίοδο Φεβρουαρίου 2018 θα διεξαχθούν ως εξής:

Υπουργική απόφαση για τη ρύθμιση δανείων ΟΕΚ

Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, υπέγραψε την Υπουργική Απόφαση για τη ρύθμιση των δανείων του τ.ΟΕΚ.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν στη Θεσσαλονίκη 38χρονο για κατοχή χασισιού

Συνελήφθη χθες (25-1-2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο επιχείρησε να διαφύγει με όχημα, ακινητοποιήθηκε όμως άμεσα από τους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε ότι κατείχε ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 146,4 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. 

Κιλκίς: Υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Νεοφανών Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από την Μυτιλήνη

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 5:00 το απόγευμα, μπροστά στο Επιμελητήριο Κιλκίς θα γίνει η Υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Νεοφανών Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από την Μυτιλήνη.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας κόβει την πίτα του


Εγκαίνια Κέντρου Κοινότητας στην Αξιούπολη


Τα νέα του Κιλκισιακού (26/01/2018)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Τρέξιμο, τακτική και ασκήσεις με τελειώματα περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης για τους ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου.

Κοινό ψήφισμα εργαζομένων Αντιπεριφερειών Πέλλας και Κιλκίς για το Σκοπιανό

Ψήφισμα εργαζομένων Αντιπεριφερειών Πέλλας και Κιλκίς για το Σκοπιανό 
Τα Δ.Σ δύο συλλόγων εργαζομένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - του Σ.Υ.Α.Π.Ε. Πέλλας και του Σ.Υ.Π.Ε. Κιλκίς- λαμβάνοντας υπόψη την κινητικότητα που παρατηρείται πρόσφατα στο θέμα της ονομασίας του γειτονικού κράτους της FYROM, αποφάσισαν να υιοθετήσουν από κοινού το παρακάτω ψήφισμα - διακήρυξη:

Εκδρομή Στενημαχιτών Κιλκίς την Φιλιππούπολη και την Στενήμαχο της Βουλγαρίας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών "Ο Άγιος Τρύφων" Κιλκίς διοργανώνει τριήμερη εκδρομή 17-19 Φεβρουαρίου, στην Φιλιππούπολη και την Στενήμαχο της Βουλγαρίας.