Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Δήλωση Γιώργου Φραγγίδη για το Συλλαλητήριο

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
"Μετά από 25 χρόνια περίπου, έγινε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, το δεύτερο συλλαλητήριο για τη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας, από το κράτος των Σκοπίων. 

Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη για το συλλαλητήριο

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «H εντυπωσιακή συμμετοχή στο συλλαλητήριο αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Κάλυψη οχήματος από φυσικά φαινόμενα: Χρήσιμες συμβουλές

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Η κάλυψη του οχήματός μας από φυσικά φαινόμενα είναι πολύ σημαντική τους χειμερινούς μήνες και ειδικά αυτές τις ημέρες, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τι σημαίνει κάλυψη από φυσικά φαινόμενα και πότε μας καλύπτει.

Μεγάλης σημασίας νίκη πήρε ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Κιλκισιακός, ο οποίος επιβλήθηκε με 3-1 της Νάουσας το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο, φτάνοντας έτσι τους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Τη Κυριακή αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Καμπανιακό και θέλει ακόμη ένα "τρίποντο" για να μειώσει την απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Συνέντευξη Αλέξη Τσίπρα, στο «Έθνος της Κυριακής»

Συνέντευξη του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο «Έθνος της Κυριακής» και την δημοσιογράφο, Βούλα Κεχαγιά
Κύριε πρωθυπουργέ, το ζήτημα με την ΠΓΔΜ κυριαρχεί στην πολιτική επικαιρότητα. Τι πιθανότητες δίνετε στην εξεύρεση λύσης μετά τη συνάντηση στη Νέα Υόρκη υπό τον Νίμιτς;

Δείτε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία



Συνελήφθη 37χρονος στους Ευζώνους για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών

Συνελήφθη χθες (20 Ιανουαρίου 2018) το βράδυ στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού,διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Κιλκίς: Τσάκωσαν 36χρονο για κατοχή 15 γραμμαρίων χασισιού

Συνελήφθη χθες (20-1-2018) το απόγευμα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 36χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 15,3 γραμμαρίων.

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου "Η μαμά μου μαγειρεύει παραμύθια στον ατμό"

Δελτίο τύπου Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και ώρα 10:00 έως 12:00, η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς διοργανώνουν εκδήλωση-παρουσίαση, στο Εντευκτήριο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος, Κιλκίς),του βιβλίου της δασκάλας Σεχίδου Όλγας με τίτλο, "Η μαμά μου μαγειρεύει παραμύθια στον ατμό".

ΒΑΡΟΤΡΑΥΜΑ: «Βουλώνουν, ξεβουλώνουν τα αυτιά μου, βουλώνουν, ξεβουλώνουν…»


Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος 
«Βουλώνουν, ξεβουλώνουν τα αυτιά μου, βουλώνουν, ξεβουλώνουν…» Τι είναι αυτό που σε πολλούς από μας την ώρα του ταξιδιού, και όχι μόνο, προκαλεί τέτοιες ενοχλήσεις; Ποιο τμήμα του αυτιού είναι υπεύθυνο για τον επαρκή αερισμό του και την εξισορρόπηση των πιέσεων μέσα και έξω από την τυμπανική μεμβράνη, ούτως ώστε εκείνη να λειτουργεί φυσιολογικά και να ακούμε και εμείς καλά;

Video: Η παρέα γυναικών από τον Μικρόκαμπο Κιλκίς κόβει την πίτα της στο Ράντσο Κιλκίς


Η παρέα γυναικών από τον Μικρόκαμπο Κιλκίς κόβει την πίτα της στο Ράντσο Κιλκίς, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018.

Video: Το τμήμα παραστάσεων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς έκοψε την πίτα του


Το τμήμα παραστάσεων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς έκοψε την πίτα του, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, στο Ράντσο Κιλκίς.

Video από την κοπή πίτας του συλλόγου "Καπετάν Ράμναλης" στο Ίσωμα Κιλκίς


Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ισώματος Κιλκίς "Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΡΑΜΝΑΛΗΣ" πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση κοπή της Πίτας για το νέο έτος, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, στις 6:00 μμ στο καφέ - ψησταριά "Μαντάρα" στο Ίσωμα Κιλκίς.