Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Τα Θεοφάνεια στη λίμνη Δοϊράνη

Κείμενο, φωτογράφηση: Γιώργος Τσιμπούκας
Με σύμμαχο τον καλό καιρό, πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και ο Αγιασμός των Υδάτων στην λίμνη της Δοϊράνης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ. 

Οι Σκοπιανοί είναι ερωτευμένοι με τους Έλληνες

Αποστολή της Γνώμης στα Σκόπια
Του Βουκεφάλ Αλεξαντρέφιεσκι
Ποιος είπε ότι οι Σκοπιανοί έχουν εχθρικές διαθέσεις για τους Έλληνες και την Ελλάδα; Το αντίθετο συμβαίνει. Μας αγαπούν, μας λατρεύουν, μας ποθούν τόσο πολύ, που θέλουν να κάνουν μέχρι και έρωτα μαζί μας.

Φιλανθρωπικό γκαλά και κοπή βασιλόπιτας στο Kinesis-Gym Klkis

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Klkis
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου μας, Kinesis-Gym θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Σας προσκαλούμε όλους μέλη και μη του γυμναστηρίου να παρευρεθείτε σε αυτήν την γιορτή που θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Θεοφάνεια 2018: Video από την τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο Κιλκίς


Τελετή καθαγιασμού και ρίψης του Τιμίου Σταυρού στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Αλέξανδρος” Κιλκίς, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018.

Παιονία: Συνελήφθη 29χρονη για παράνομη μεταφορά αλλαδαπών

Συνελήφθησαν χθες (5-1-2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, τρία άτομα, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο οχήματος που οδηγούσε 29χρονη ημεδαπή, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε αυτό και να μεταφέρει δύο υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 32 και 23 ετών, που είχαν εισέλθει νωρίτερα παράνομα στη χώρα, με σκοπό τη διευκόλυνση της εισόδου τους.

Σέρρες: Σκοτώθηκαν ένας 35χρονος και μία 28χρονη σε τροχαίο

Σήμερα (6-1-2018) το πρωί στο 4ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Χορτερού - Κοίμησης Σερρών, αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος υπήκοος Αλβανίας και επέβαιναν σε αυτό η 28χρονη ομοεθνής σύζυγός του και η ανήλικη κόρη τους, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 35χρονου και της 28χρονης και τον τραυματισμό της ανήλικης.

Τι ισχύει για την πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων 2018

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2018 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018.

ΑΣΕΠ: Πρόσληψη 62 ατόμων στο Υπουργείο Πολιτισμού

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 16Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 41/1-12-2017/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα δύο (62) θέσεων μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Κεντρική Υπηρεσία- Εφορείες Αρχαιοτήτων- Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο), στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, στο Μουσείο της Ακρόπολης (Ν.Π.Δ.Δ.) και στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (Ν.Π.Δ.Δ.).

ΑΣΕΠ: Πρόσληψη 548 ατόμων στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1Γ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 40/01-12-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά τη διεξαγωγή γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση συνολικά πεντακοσίων σαράντα οκτώ (548) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).