Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Ο δικός μας Ηρακλής - O Ηρακλής Σακαλής του ΓΑΣ Κιλκίς

Ο Ηρακλής Σακαλής μπήκε στον χώρο του Χάντμπολ στην ηλικία των 12 ετών και λόγω ονόματος δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο εκτός από πίβοτ! Ο 18χρονος αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς αναλύει την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αναφέρεται στην δική του απόδοση, αλλά και το πως καταφέρνει να συνδυάζει το παιχνίδι με τις σπουδές στο Μαθηματικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

- Ηρακλή σε ποια ηλικία ξεκίνησες το χάντμπολ και πως κατέληξες στη θέση του πίβοτ;
"Μπήκα στο άθλημα σε ηλικία 12 ετών. Αφού δοκίμασα ως ίντερ, ο προπονητής μου με παρακίνησε να παίξω ως πιβοτ και έμεινα εκεί."

- Πως βλέπεις την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;
"Η ομάδα μας αγωνίζεται αρκετά καλά. Ο στόχος είναι η άνοδος, αν και ήρθε η ισοπαλία στο προηγούμενο παιχνίδι στη Νάουσα. Έχουμε θετικό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό βγαίνει και στους αγώνες."

- Η ομάδα ενισχύθηκε σε σχέση με πέρσι.
"Έχουν έρθει παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Μας βοηθάνε και στις προπονήσεις και μας συμβουλεύουν και την ώρα των αγώνων. Έχουν μπει για τα καλά και αυτοί στο κλίμα της ομάδας."

- Αύριο υπάρχει το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
"Όπως είπε και ο προπονητής μας ο αγώνας αυτός είναι μια ευκαιρία για να δείξουμε το ποιοι είμαστε. Αποτελεί σίγουρα πρόκληση για κάθε παίκτη, παίξαμε και πέρσι με την ίδια ομάδα, ήμασταν καλοί και αύριο θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί."

- Και άμεσα την Κυριακή υποδεχόμαστε τον Άρη στο τέλος του πρώτου γύρου.
"Θέλουμε μόνο τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και τα πάντα εξαρτώνται από εμάς."

- Πως βλέπεις την δική σου απόδοση έως τώρα;
"Κοιτάω χρόνο με τον χρόνο να βελτιώνομαι. Έχουμε την δυνατότητα να αγωνιζόμαστε και στο εφηβικό πρωτάθλημα, και οι αγώνες με τους άνδρες με έχουν βοηθήσει. Σίγουρα ο κάθε παίκτης θέλει να παίρνει λεπτά συμμετοχής και πρέπει στις προπονήσεις και μέσα στο γήπεδο να δίνει τα πάντα και θα πάρει τις ευκαιρίες του."

- Σπουδάζεις και στο μαθηματικό Θεσσαλονίκης.

"Είμαι πρωτοετής φοιτητής του μαθηματικού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Αρκετά δύσκολη και απαιτητική σχολή, όμως αγαπώ και τις σπουδές και το χάντμπολ και έτσι τα καταφέρνω να τα συνδυάζω."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.