Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Εντυπωσίασαν οι μικρές αθλήτριες των ΚΔΑΠ Kinesis σε γυμναστικές επιδείξεις


Δελτίο τύπου δομών ΚΔΑΠ
Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, ο Δήμος Κιλκίς, η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, η Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος και η Σχολή Γυμναστικών Αθλημάτων Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν αθλητική εκδήλωση στο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Κιλκίς, η οποία περιελάμβανε ομιλίες, γυμναστικά δρώμενα και βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών με πανελλήνιες και παγκόσμιες διακρίσεις, που κατάγονται από το Κιλκίς. 


Τα ΚΔΑΠ Kinesis είχαν την τιμή να συμμετάσχουν στην παρούσα εκδήλωση, με την ομάδα ενόργανης ακροβατικής γυμναστικής να εκπροσωπεί επάξια τις δομές μας και να εντυπωσιάζει το κοινό. Οι μικρές μας αθλήτριες παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό την εκδήλωση και άκουσαν πολλές ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες σχετικές με το άθλημα το οποίο έχουν διαλέξει και αγαπούν. 

Επίσης, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά αθλητές και αθλήτριες με παγκόσμιες διακρίσεις σε αυτό, να συνομιλήσουν μαζί τους, να μάθουν τα μυστικά της επιτυχίας τους και να γεμίσουν ενέργεια και δύναμη ώστε να πετύχουν η καθεμιά το δικό της μελλοντικό στόχο. 

Στη συνέχεια, η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το δικό της πρόγραμμα ενόργανης ακροβατικής γυμναστικής. Οι μικρές μας αθλήτριες εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους με τις κινήσεις και τις ικανότητές τους, καθώς ανέδειξαν την πρόοδό τους και όλα όσα μαθαίνουν στις προπονήσεις τους, ενώ παράλληλα έκαναν περήφανους τους γονείς και τους δασκάλους τους.
Τα κορίτσια που εκπροσώπησαν τις δομές μας, ΚΔΑΠ kinesis for kids και ΚΔΑΠ kinesis for kids και junior, με προπονητή το γυμναστή ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής Μάρκο Μαγδαλιανίδη, είναι: Σκουλέλη Κατερίνα, Ντενίσα Ντούνγκα, Ζαχαρία Αγγέλα, Τσικνιζίδου Νίνα, Τασουλίδου Ηλιάνα, Καίρη Τάνια, Σοατζόγλου Χριστίνα, Χουσείν ογλου Αναστασία, Αρουτιούνωβα Μαργαρίτα, Σιδηροπούλου Ζωή, Κατσιάνου Αναστασία, Νικολαϊδου Βασιλική, Μαυρογενίδου Σοφία, Κοσμίδου Φωτεινή, Πασχαλίδου Έφη, Θεοδωρίδου Ελισάβετ, Δημηριάδου Αθηνά, Μπρουσούλι Ραφαέλα, Zogaj Migela, Καλιακούδα Μαρία, Μορέλλα Δήμητρα, Ματοπούλου Μαρία, Στεφανίδου Ανδρομάχη.

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές για την πρόσκληση να συμμετάσχουμε σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση, τα κορίτσια της ενόργανης που ανταποκρίθηκαν άμεσα και με ενθουσιασμό στο κάλεσμα αυτό, καθώς επίσης και το δάσκαλό τους, κύριο Μάρκο Μαγδαλιανίδη, για την άρτια και εκπληκτική δουλειά τους.
Περισσότερο από όλους όμως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στα παιδιά αλλά και στους γονείς για την εμπιστοσύνη και την στήριξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.