Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Η παράσταση «Τα ξεχασμένα παιχνίδια των Χριστουγέννων», στο ΚΔΑΠ Kinesis For Kids Kilkis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis For Kids Kilkis
Το θεατρικό παιχνίδι παρέχει τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν το κόσμο, να εκφραστούν συναισθηματικά και να επικοινωνήσουν. Η μουσική δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και όταν συνδυαστεί με την δραματοποίηση μπορεί να την εμπλουτίσει και να τη μεταμορφώσει.

Έτσι, στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids, συνδυάζοντας το μάθημα του θεατρικού παιχνιδιού και της μουσικής, αποφασίσαμε να ανεβάσουμε τη δική μας μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Τα ξεχασμένα παιχνίδια των Χριστουγέννων».

Ένας γελωτοποιός- μαριονέτα, ένα μονόφθαλμο αρκουδάκι και μια ξεχασμένη μπαλαρίνα μένουν σκονισμένα και λυπημένα μέσα σε ένα παλιό μπαούλο μιας αποθήκης. Το μόνο που θέλουν είναι μια αγκαλιά, κάποιον που να τα αγαπάει και να τα φροντίζει. Ξεκινούν λοιπόν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες αναζητώντας το καινούριο τους σπίτι. Θα τα καταφέρουν;

Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους, μικρούς και μεγάλους, στην δική μας γιορτή την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 19:00 στη δομή μας, ΚΔΑΠ Kinesis for kids 21ης Ιουνίου 20 να μάθετε τη συνέχεια. Θα βρουν οι μικροί μας ήρωες αυτό που ψάχνουν; Θα περάσουν τα Χριστούγεννα έτσι όπως τα ονειρεύονται;

Μετά το τέλος της παράστασης θα κάνει την εμφάνισή του ο αγαπημένος μας Αη Βασίλης μοιράζοντας δώρα σε όλους και στο τέλος της γιορτής θα ακούσουμε τα κάλαντα από τα παιδιά του τμήματος μουσικής των δομών μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας να παρευρεθείτε σε αυτή τη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.