Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Δυναμικό ξεκίνημα Γιώργου Αναστασιάδη

Δήλωση Γιώργου Αναστασιάδη για την ανακοίνωση των υποψηφίων Βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής
"Ευχαριστώ την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ακόμη μία φορά, καθώς και την τιμή που μου επιφύλαξε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Κιλκίς στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.



Η στελέχωση των ψηφοδελτίων της δημοκρατικής παράταξης αποτέλεσε πάντα ύψιστη τιμή για εμένα, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για το κορυφαίο πολιτικό λειτούργημα, αυτό του μέλους της εθνικής αντιπροσωπείας.

Η εμπιστοσύνη και η τιμή αυτή με γεμίζει ταυτόχρονα και με μεγάλη ευθύνη, μιας και μαζί με τους συνυποψηφίους μου καλούμαστε να φέρουμε το κύριο βάρος του πολιτικού αγώνα του Κινήματος Αλλαγής στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στο Nομό μας. Την ευθύνη αυτή την αναλαμβάνω με χαρά, καθώς η συμμετοχή μου στα κοινά προκύπτει πάντα ως αίσθηση χρέους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Ξεκινάμε και ξεκινώ από σήμερα τον αγώνα για δυναμική παρουσία του Κινήματος Αλλαγής και στο Νομό Κιλκίς. Ζητώ την στήριξη του συνόλου της κοινωνίας του Νομού, για να έχει και το Κιλκίς δυνατή φωνή και ισχυρή παρουσία στην Bουλή."


Γιώργος Αναστασιάδης
Υποψήφιος Βουλευτής Κινήματος Αλλαγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.