Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Πανέτοιμη η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς προετοιμάστηκε κατάλληλα και είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει τους αγώνες της στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας στο οποίο αγωνίζεται, έχοντας στόχο να είναι μία ανταγωνιστική και υπολογίσιμη δύναμη στο πρωτάθλημα. 

Τελείωσε την προετοιμασία της κάνοντας και τα τέσσερα προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Θεσσαλονίκης. Έπαιξε με τον ΕΟΣ Σταυρούπολης, τον Ιωνικό, τον Ν. Βότσης και τελευταία με τον Άρη Θεσ/νίκης. Παιχνίδια δυνατά, ανταγωνιστικά, με ένταση και ρυθμό, με εναλλαγές στο σκορ, γεμάτα σε πόντους τα σετ, που αποδείχθηκαν πολύ ωφέλιμα για την ομάδα του Άτλαντα.

Ο Άτλας Κιλκίς στην έναρξη του πρωταθλήματος αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Εθνικό Κοζάνης το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00.

Στο αγωνιστικό τομέα η Εφηβική ομάδα του Συλλόγου κέρδισε με 3-0 σετ τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Το Σάββατο παίζει στην έδρα του στις 16:00 με τον Αίολο Κατερίνης. Με καθαρή νίκη (3-0 ή 3-1 σετ) καταλαμβάνει την 2η θέση και συνεχίζει στην 2η φάση του πρωταθλήματος της Ένωσης ΕΣΠΕΜ. Σύνθεση ομάδας (Γιώργος Χειρούλης) : Κων/νος Καπούλας, Αναστάσης Ουστάς, Κυριάκος Πελτιάν, Ραφαήλ Παπαδόπουλος, Ιωάννης Κουρομπήλιας, Ανέστης Τρόπιος (L), Λεωνίδας Εμμανουηλίδης, Γεώριος Καρέλης,

Οι Παγκορασίδες του Συλλόγου έχασαν από τον Μίλωνα Γιαννιτσών με 3-0 σετ. Σύνθεση ομάδας (Σταύρος Χατζηγεωργιάδης) Ευαγγελία Τσιμπούκα, Ευγενία Παπαδοπούλου, Κων-να Φούρα, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Βάσια Κέλλνερ, Στεφανία Χονδροματίδου, Νέλλη Κέλλνερ, Εριγέτη Γεωργιάδου.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε τα video των ομάδων μας στο
YouTube: Atlas volley. https://www.youtube.com/results?search_query=atlas+volley

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.