Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Πόπη Βασιλειάδου: "Στηρίζουμε τους έντιμους και τους ικανούς"

Υπογράφει η Πηνελόπη (Πόπη) Βασιλειάδου
Τ.Ε Νοσηλεύτρια στο Διατομεακό Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Νοσοκομείου Κιλκίς με 21 έτη υπηρεσίας
Ανεξάρτητη Υποψήφια
"Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, 
Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Ένας θεσμός με ιδιαίτερη σημασία για τους εργαζόμενους. Με τη ψήφο μας θα διασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στα συλλογικά όργανα των αποφάσεων με συναδέλφους που θα διαφυλάξουν την υπεράσπιση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και μικροπολιτικές επιδιώξεις.

Όπως μαζί υπερασπιστήκαμε και υπερασπιζόμαστε με συνέπεια το Δημόσιο χαρακτήρα της υγείας και το δικαίωμα όλων των κατοίκων της χώρας στην ελεύθερη, ισότιμη και δωρεάν πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες.

Έχοντας την διάθεση να παλέψουμε για ένα άλλο μέλλον για εμάς και τη νέα γενιά που θα έχει στο κέντρο τον άνθρωπο με ισονομία, δικαιοσύνη και αξιοκρατία.

Στηρίξτε τους έντιμους και ικανούς υποψήφιους συναδέλφους μας, χωρίς κομματικούς δεσμούς και παραγοντικές εξυπηρετήσεις.

Ψηφίζουμε για την σωστή και δίκαιη λειτουργία του θεσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.