Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΓΑΣ Κιλκίς κοίταξε στα ίσα τον Ολυμπιακό, αλλά...

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς 
Ο ΓΑΣ Κιλκίς κοίταξε στα μάτια τον μεγάλο του αντίπαλο Ολυμπιακό γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 30-18 για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΓΑΣΚ δεν φοβήθηκε τον νταμπλούχο Ελλάδος σε καμιά στιγμή του παιχνιδιού, με τον προπονητή Γιάννη Λαζαρίδη να μένει ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Η απουσία του Κώστα Γρηγοριάδη ήταν σημαντική για την ομάδα μας, αφού έλειψαν τα γκολ του, όμως το κιλκισιώτικο συγκρότημα δεν παράτησε σε κανένα σημείο το παιχνίδι.

Με την βοήθεια του κόσμου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-1 στο πρώτο πεντάλεπτο, με τον Ολυμπιακό να εκμεταλλεύεται στη συνέχεια τον παίκτη παραπάνω και τις εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, χτίζοντας μια διαφορά 4-5 τερμάτων, και να φεύγει εν τέλει προηγούμενος στα αποδυτήρια με 16-10.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πιστοποίησαν την ανωτερότητά τους, μιας και με πολύ καλή άμυνα και τρέχοντας στον αιφνιδιασμό, ανέβασαν την διαφορά σε διψήφια νούμερα και στο 45' προηγήθηκαν με 25-14.
Ο ΓΑΣΚ δεν παράτησε το ματς, ο κ. Λαζαρίδης έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστούν και οι νεότεροι σε ηλικία, με το σκορ να μην ξεφεύγει παραπάνω και να κλείνει τελικά με 30-18 υπέρ του Ολυμπιακού.

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Τριανταφύλλου, Δούγιας 2, Ιλερής 1, Μέγκας 3, Πιστόλας, Γιαβασίδης 6, Β. Τοκατζόγλου 1, Σ. Φαχουρίδης 4, Κοβλακάς, Μαυρόπουλος, Α. Φαχουρίδης, Σακαλής 1, Α. Τοκατζόγλου, Βιλοιτζής, Καρβουνίδης, Α. Βαφειάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.