Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...


Ευχαριστήριο Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στη θεατρική παράσταση «Μάνα εσύ μοναδική», που με την παρουσίασή τους συμπαραστάθηκαν στη δοκιμασία της οικογένειας της μικρής μας Ράνιας.


Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το ΚΤΕΛ Κιλκίς που προσέφερε δωρεάν τη μετακίνηση της θεατρικής ομάδας των παιδιών από τη Θεσσαλονίκη στην πόλη μας. Ευχαριστούμε το κατάστημα «Μπίτεν Φάτεν» για την προσφορά των εδεσμάτων στα μέλη της θεατρικής ομάδας, όπως και το Δήμο Κιλκίς για την παραχώρηση της αίθουσας.

Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους Συλλόγους Διδασκόντων και τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων της πόλης Κιλκίς που με την οργάνωση και καθοδήγηση του Συλλόγου Γονέων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στήριξαν την εκδήλωση.

Τέλος, ξεχωριστά ευχαριστούμε την κ. Αναστασία Θυμιοπούλου, εμψυχώτρια και σκηνοθέτιδα της θεατρικής ομάδας «Γεια χαρά», καθώς και όλα τα μέλη της ομάδας που ανιδιοτελώς και εθελοντικά προθυμοποιήθηκαν να μας παρουσιάσουν την εξαιρετική δουλειά τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.