Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Παράσταση νίκης Δημήτρη Κυριακίδη


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Η πρώτη παράσταση νίκης του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη δόθηκε χθες το βράδυ σε μια λαοθάλασσα κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς και επικρότησε με τη μαζική και ενθουσιώδη παρουσία του την πολιτική απόφαση της ΝΔ να υποστηρίξει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κιλκίς.


Η αίθουσα εκδηλώσεων πλημμύρισε από δημότες και από την πόλη και από τους οικισμούς του Δήμου και είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω του αδιαχώρητου που επικράτησε πολύς κόσμος στεκόταν στον προθάλαμο και στον προαύλειο χώρο του Εργατικού Κέντρου.

Ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε επισήμως την απόφαση της φιλελεύθερης παράταξης να δώσει με λόγο και πράξη τη στήριξή της στο πρόσωπο του Δημήτρη Κυριακίδη εκτιμώντας ότι είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για το Δήμο της πρωτεύουσας του νομού όπως χαρακτηριστικά τόνισε και ο βουλευτής του νομού Γιώργος Γεωργαντάς και μέλος της Επιτροπής της ΝΔ για την Αυτοδιοίκηση.

Ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά και μια δίκαιη αξιολόγηση μεταξύ ισάξιων συνυποψηφίων σημείωσε και ο βουλευτής Καρδίτσας και μέλος της ίδιας Επιτροπής Κώστας Τσιάρας. Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη αγωνιστικό παλμό όλα τα διακεκριμένα στελέχη του κόμματος, όπως νωρίτερα και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος, έστειλαν ανοιχτό προσκλητήριο ενότητας προς όλους, ανθυποψηφίους, κομματικά στελέχη και πολίτες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να δώσουν μαζί με το Δημήτρη Κυριακίδη έναν καλό και έντιμο αγώνα για το καλό του τόπου και για τη συνολική ανάπτυξη του Δήμου Κιλκίς.

Εξίσου ενωτικός εμφανίστηκε και ο Δημήτρης Κυριακίδης. Ευχαρίστησε την παράταξη για την τιμητική επιλογή στο πρόσωπό του ανάμεσα σε καθόλα άξιους συνυποψηφίους, ευχαρίστησε προσωπικά τον Πρόεδρο της ΝΔ ο οποίος επικύρωσε τη θετική εισήγηση ενώ στη συνέχεια απηύθυνε ενωτικό κάλεσμα προς όλους.

Η δική μας αυτοδιοικητική αγκαλιά ανοίγει στους συμπολίτες μας που έχουν διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις, ανοίγει και χωρά αυτοδιοικητικά σχήματα και ανθυποψηφίους με τους οποίους μας δένουν κοινοί δεσμοί. Σας καλώ να συστρατευθούμε, να συμπορευθούμε και να δουλέψουμε μαζί για τον τόπο μας.

Γιατί πιστέψτε με ο τόπος δεν έχει πλέον την πολυτέλεια της διχογνωμίας και δεν πρέπει να τον αφήσουμε να τραφεί από το σαράκι της διάσπασης. Εμείς θα λειτουργήσουμε με τη σαρωτική δύναμη της ενότητας τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς μίλησε με Λόγο Αυτοδιοικητικό. Για την εφαρμοσμένη πολιτική που ασκεί η αυτοδιοίκηση, ως η εγγύτερη στον πολίτη εξουσία, και για τη στιβαρή προσπάθεια που θα αναλάβει ο ίδιος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που εντάσσονται στις δυνάμεις του δημοτικού συνδυασμού του ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες της επιστροφής των πολιτών στην πολιτική ως συμμέτοχων και συνδιαμορφωτών. 

Δική μας αποστολή είναι να ξαναδώσουμε στον πολίτη το κίνητρο για δημιουργία, για συμμετοχή στις τοπικές υποθέσεις και να τον πείσουμε με πράξεις ώστε να προχωρήσουμε μπροστά το Δήμο Κιλκίς, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά ως τόπος και κοινωνία. Έχουμε γνώση και εμπειρία και μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Αναφερόμενος στην απόφαση καθόδου του σημείωσε ότι η θέση του υποψηφίου Δημάρχου και αυριανού Δημάρχου Κιλκίς, με τη δύναμη και την αγάπη του κόσμου, δεν ήταν και ξεκάθαρα δεν είναι ένα είδος πολιτικής τακτοποίησης ή η πλήρωση κάποιας πολιτικής φιλοδοξίας. Υπογράμμισε εμφατικά ότι ήταν και είναι μια σοβαρή, μια συνειδητοποιημένη επιλογή, το ειδικό βάρος της οποίας ακουμπά στην ευθύνη και στην εντολή να δώσουμε στην πόλη μας και στα χωριά του Δήμου μας ρόλο πρωταγωνιστικό, να προσδώσουμε αξία και ουσιαστικό περιεχόμενο στα κρίσιμα μεγέθη των ανθρώπινων και φυσικών πόρων, να βάλουμε τη διοικητική μηχανή να δουλέψει καλύτερα και πιο αποτελεσματικά για όλο το Δήμο, για την κοινωνία, για το δημότη. 

Με εξωστρέφεια, με πλήρη αξιοποίηση της οργανωτικής, διοικητικής και οικονομικής εργαλειοθήκης, όλοι εμείς οι νέοι άνθρωποι, είπε, θα ανοίξουμε νέους ορίζοντες, νέους δρόμους για την ευημερία και ανάπτυξη του Κιλκίς και των οικισμών του.

Απόψε διακήρυξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς εγγράφουμε ένα νέο αυτοδιοικητικό κεφάλαιο στη ζωή του τόπου μας.

Μαζί. Με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας. Με ανθρώπους που είναι νοικοκύρηδες,που είναι καταξιωμένοι στους τομείς όπου δραστηριοποιούνται,που έχουν καθαρό πρόσωπο στην κοινωνία, με συμπολίτες μας από την πόλη και τα χωριά μας, που έχουν τη γνώση και την εμπειρία, που αγαπούν τις προκλήσεις και θέλουν αλλά και μπορούν με τη διαρκή ενθάρρυνσή μας να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και στα νέα δεδομένα του Δήμου. 

Αυτοί οι άνθρωποι είναι η δύναμή μας και συγχρόνως το ηθικό μας πλεονέκτημα, και θα το βλέπετε μέρα με τη μέρα και να αυξάνεται και να συγκροτείται ένα μεγάλο ρεύμα αξιοσύνης και ικανότητας.

Το νέο αυτό κεφάλαιο ανοίγει για όλους: για τους ανθρώπους της εργασίας, της αγροτιάς, για τους ανθρώπους των επιστημών, της τέχνης, για τους νέους συμπολίτες μας που θέλουν να εκφραστούν δημιουργικά για να παράξουμε έργο.

Μπαίνουμε στη μάχη όλοι μαζί δυναμικά και αποφασιστικά για το Κιλκίς που αξίζουμε και μας αξίζει έκλεισε την ομιλία του καταχειροκροτούμενος ο Δημήτρης Κυριακίδης.

Την εκδήλωση της επίσημης παρουσίασης της υποψηφιότητας του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου και κομματικών στελεχών, πρώην βουλευτών και αυτοδιοικητικών παραγόντων.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.