Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

ΓΑΣ Κιλκίς: Νίκη και καλές γιορτές

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Κερδισμένος της έβδομης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Α2 Ανδρών ήταν ο ΓΑΣ Κιλκίς που υπέταξε με 29-17 τον Άρη στο νέο κλειστό, και σε συνδυασμό με την ήττα της Κέρκυρας στην Άρτα μείωσε στον έναν βαθμό την διαφορά από την πρώτη θέση.

Η ομάδα του Γιάννη Λαζαρίδη μετρά πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, και έχοντας όλα τα δύσκολα παιχνίδια στον δεύτερο γύρο μέσα στην έδρα της, φαντάζει φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς έβαλαν δύσκολα στο κιλκισιώτικο συγκρότημα, με τους φιλοξενούμενους να είναι συνεχώς μπροστά στο σκορ, και με τον ΓΑΣΚ να ισοφαρίζει στο 30' σε 11-11. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της πόλης μας ήταν απολαυστική. Έπαιξε την γνωστή καλή της άμυνα, έτρεξε στον αιφνιδιασμό με τους γρήγορους παίκτες που διαθέτει και στο 45' βρέθηκε να προηγείται με 19-13.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τον ΓΑΣ Κιλκίς, που δεν πάτησε φρένο. Αντιθέτως έβρισκε συνεχώς γκολ από όλες τις θέσεις, και στο τέλος έφτασε και τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, κατακτώντας τους δύο βαθμούς της νίκης με 29-17.
Το πρωτάθλημα διακόπτεται πι για τις εορτές, και ξεκινά και πάλι στις 19 Ιανουαρίου, όταν και ο ΓΑΣ Κιλκίς υποδέχεται τον Φαίακα Κέρκυρας. Ένας αγώνας που ουσιαστικά θα κρίνει και την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια.

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Κουσίδης 2, Γιαβασίδης 5, Δούγιας 5, Ψάρρας, Ιλερής 3, Κοβλακάς, Μέγκας, Σακαλής 1, Τριανταφύλλου, Α. Τοκατζόγλου 4, Β. Τοκατζόγλου 1, Α. Φαχουρίδης, Σ Φαχουρίδης 2, Γρηγοριάδης 4, Πιστόλας 2, Μαυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.