Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΓΑΣ Κιλκίς: Δίνει... λογαριασμό στο γήπεδο, ο Αλέξανδρος Γιαβασίδης

Δελτίο τύπου  ΓΑΣ Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Γιαβασίδης είναι από τους...παλιούς στον ΓΑΣ Κιλκίς. Έχει ζήσει την Α1, έχει υπάρξει σε όλη την περιπέτεια της Α2, και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει με τον ΓΑΣ Κιλκίς εκεί που πρέπει.

Φυσικά εκτός από πίβοτ του ΓΑΣΚ εργάζεται και ως λογιστής, και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο καθώς δεν αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν!

- Το Σάββατο νέα εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ζαφειράκη Νάουσας.
" Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε νικηφόρα, και άρα θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Πρέπει να πάρουμε και τα δύο παιχνίδια που απομένουν για το τέλος του πρώτου γύρου."

- Που πιστεύεις θα κριθεί ο αγώνας;
" Στην δική μας αμυντική λειτουργία. Εφόσον παίξουμε την άμυνα που ξέρουμε, θα φτάσουμε και στο διπλό."

- Είσαι ικανοποιημένος από την δική σου απόδοση έως τώρα;
" Πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός και αγώνα με τον αγώνα, θα ανεβάζω και εγώ την απόδοσή μου. Με τις νίκες που παίρνουμε ανεβαίνει η ψυχολογία όλων μας και θα ανεβάζω ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς μου."

- Έχεις ζήσει όλη την Α2, αλλά πλέον ο ΓΑΣ Κιλκίς έχει ρόλο πρωταθλητισμού.
" Πέρσι και φέτος η ομάδα έχει πρωταγωνιστικό σκοπό. Στόχος μας είναι η άνοδος και για αυτήν θα παλέψουμε μέχρι τέλους."

- Αν και προηγείται ο αγώνας στη Νάουσα, έχουμε και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την άλλη εβδομάδα.

" Ακριβώς. Κοιτάμε πρώτα την Νάουσα, αλλά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι και αυτό σημαντικό. Παίζουμε κόντρα στον νταμπλούχο Ελλάδος. Είναι ένας αγώνας που έχουμε κίνητρο, πρέπει ο φίλαθλος κόσμος της πόλης να γεμίσει το γήπεδο. Θα είναι μια πραγματική γιορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.