Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: Καθήλωσε η ταινία «Πολυξένη: Μια Ιστορία από την Πόλη»

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μεγάλη η ανταπόκριση σας στο κάλεσμα της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς και του Κέντρου Ερευνών για θέματα Ισότητας στο πλαίσιο δράσης για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών, και σας ευχαριστούμε πολύ.

Η αλήθεια είναι, ότι η εξαιρετική ταινία της Δώρας Μασκλαβάνου «Πολυξένη: Μια Ιστορία από την Πόλη» καθήλωσε, προβλημάτισε, σόκαρε τους θεατές ωστόσο δεν παύει να είναι μια ταινία που πατά σε πραγματικό γεγονός και αυτό καταδεικνύει ακόμη περισσότερο την ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε ότι η όποιας μορφής βία κατά των γυναικών εξακολουθεί και σήμερα να είναι καθημερινό φαινόμενο.

Στην πλημμυρισμένη από κόσμο αίθουσα της Τέχνης μοιραστήκαμε την ίδια υπόσχεση: 

Λύνουμε τις σιωπές....
Και όχι μόνο στα θέματα βίας κατά των γυναικών αλλά απέναντι σε ΚΑΘΕ μορφή βίας που επιχειρεί να ελέγξει την ελεύθερη σκέψη και βούληση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.