Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Ένα υπέροχο μάθημα ιστορίας, από την καθηγήτρια Μαρία Ευθυμίου


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ένα υπέροχο μάθημα ιστορίας είχαν την τύχη να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 1.12.2018 στο Συνεδριακό Κέντρο. Η ευτυχής συνεργασία τριών συλλογικών φορέων της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ, της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών και του 3ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς είχε ως αποτέλεσμα η πόλη να φιλοξενήσει την καθηγήτρια Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μαρία Ευθυμίου.

Καταιγιστικός λόγος, λιτός, μεστός, εύγλωττος, με τεκμηρίωση καθήλωσε για πάνω από 2 ώρες τους παρευρισκόμενους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για τη ζεστασιά της παρουσίας της και ευχές για δυναμική συνέχεια του λειτουργήματός που επιτελεί.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.