Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ανέστης Κωστίδης: "Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, με το συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη"

Ανέστης Κωστίδης
Επιχειρηματίας - Υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς
"Η νέα γενιά έχει την ορμή και το πάθος της δημιουργίας. Θέλει να πρωτοστατεί, προχωρά μπροστά με τη χειμαρρώδη δύναμη των ιδεών της και αγωνίζεται για να πετύχει τους στόχους της. 

Στο νέο αυτοδιοικητικό περιβάλλον που διαμορφώνεται με το σχέδιο "Κλεισθένης" οι νέοι άνθρωποι πιστεύω ότι θα έχουν πιο δυναμικό λόγο στις τοπικές μας υποθέσεις και θα βάλουν ψηλά τον πήχη για έναν σύγχρονο Δήμο, ανοιχτό στους πολίτες και στη νέα γενιά, που θα τους εμπιστεύεται και θα στηρίζει κάθε δημιουργική προσπάθεια που οδηγεί στην πολυεπίπεδη ανάπτυξή του.

Σ΄ αυτή τη νέα αυτοδιοικητική προσπάθεια θέλησα να συμμετάσχω ενεργά στηρίζοντας το Δημήτρη Κυριακίδη γιατί εκτιμώ το ήθος του, την εντιμότητά του, τη δίκαιη κρίση και την ικανότητά του να διαχειρίζεται επιτυχώς ότι του ανατίθεται.

Η υποψηφιότητά του για το Δήμο Κιλκίς και η αποδοχή του από την τοπική μας κοινωνία είναι ασφαλείς εγγυήσεις για μια νέα ελπιδοφόρα αρχή στο Δήμο Κιλκίς.

Θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη. Για να βοηθήσω το Δήμο μας και να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την αναπτυξιακή προοπτική του. Όταν ένας τόπος έχει άξιους, ικανούς και νέους ανθρώπους που έχουν αρχές και αγωνίζονται για την προκοπή του δε μπορεί παρά να πάει μπροστά."

Δήλωση Δημ. Κυριακίδη
"Ο Ανέστης Κωστίδης είναι ένας νέος επιτυχημένος επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρεμπορίου τροφίμων, χαρτικών, απορρυπαντικών και στην τροφοδοσία καταστημάτων μαζικής εστίασης. Η επιχείρησή του, με την επωνυμία ''Ίκαρος Διανομές'', εκτός από το ν. Κιλκίς εξυπηρετεί και άλλους επτά νομούς της επικράτειας.

Είναι 33 ετών και εκτίθεται για πρώτη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει διατελέσει Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς την περίοδο 2011 -2017.
"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.