Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Αξιούπολη: Παρουσίαση του βιβλίου «Πλεκτάνη εξ αίματος» του Αλέξανδρου Ακριτίδη

Το νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη, «Πλεκτάνη εξ αίματος» μετά από μια επιτυχημένη πορεία σε Ελλάδα και Γερμανία, κλείνει τον κύκλο των παρουσιάσεων για το 2018, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αξιούπολης «Δημήτριος Ε. Οικονόμου».

Το Σάββατο 08 Δεκεμβρίου 2018, στις 7:30 μ.μ.

Το βιβλίο προλογίζει η Καθ. Δημιουργικής Γραφής και Πρόεδρος του Σ.Ε.Κ.Μ. «Αριστοτέλης», Ελένη Γρομπανοπούλου και αποσπάσματα διαβάζει
η Συγγραφέας Μαρία Χασάπη – Σιδερά.

Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης», η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αξιούπολης «Δημήτριος Ε. Οικονόμου», ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας «Ευκράντη», η Λέσχη Ανάγνωσης «Υπατία» και οι Εκδόσεις Ινφογνώμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.