Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΚΚΕ: Να δοθεί έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους στρατιώτες λόγω των εορτών

Ερώτηση ΚΚΕ προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας
"Οι στρατευμένοι νέοι κατά τη διάρκεια της θητείας τους, με ευθύνη της κυβέρνησης, υποχρεώνονται σε μια σειρά από έξοδα, που επιβαρύνουν σοβαρά τα χαμηλά οικογενειακά εισοδήματα της λαϊκής οικογένειας.

Ένα μεγάλο έξοδο για τους φαντάρους αποτελεί η μετακίνηση τους, ιδιαίτερα όπως κατά την περίοδο των εορτών.

Η κυβέρνηση τη στιγμή που δαπανά τεράστια ποσά για νατοϊκούς εξοπλισμούς και η χώρα μας κατέχει μια από τις κορυφαίες θέσεις ανάμεσα στις νατοϊκές χώρες για αυτούς, διαθέτει πενιχρά ποσά για τους στρατευμένους νέους. Αυτή την περίοδο των εορτών χρειάζεται να πάρει έκτακτη απόφαση και να ενισχύσει τους στρατιώτες, που το ετήσιο οικογενειακό τους εισόδημα είναι κάτω των 12.000 ευρώ. Να τους χορηγηθεί ΤΩΡΑ εφάπαξ ενίσχυση 200 ευρώ. Επίσης στους στρατευμένους νέους που έχουν δημιουργήσει δική τους οικογένεια, να δοθεί εφάπαξ ενίσχυση ύψους 751 ευρώ.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για τη χορήγηση των έκτακτων οικονομικών ενισχύσεων στους οπλίτες για την περίοδο των εορτών;"

Οι βουλευτέςΘανάσης Παφίλης
Λιάνα Κανέλλη
Σταύρος Τάσσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.