Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Εκδήλωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας με Αναπηρία»


Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας με Αναπηρία», με την παρουσία μαθητών και δασκάλων της πόλης μας, φιλικός αγώνας μπάσκετ στο Δ.Α.Κ. Κιλκίς (Νέο Κλειστό Γυμναστήριο) μεταξύ της ομάδας μπάσκετ του ΑΕΤΟΥ και της ομάδας μπάσκετ των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.


Ακολούθησε αγώνας μπάσκετ με αμαξίδια μεταξύ των ομάδων Άρης Θεσσαλονίκης και Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους μαθητές των σχολείων να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παίκτες των ομάδων και να παίξουν παιχνίδια εξοικείωσης με τις αμαξίδια με την καθοδήγηση του καθηγητή Προσαρμοσμένης Φυσικής Αγωγής του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

Η Εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, τον ΑΕΤΟ Κιλκίς, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και τον Δήμο Κιλκίς με το σύνθημα

«Όλοι ίσοι, όλοι MVP»

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία και την παρουσία σας σε αυτή τη σημαντική ημέρα για εμάς και τους ωφελούμενούς μας.

Οι δράσεις του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης αποτελούν μέρος της πράξης «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.