Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Δέκα νέοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές στο 2o Πρότυπο Γυμνάσιο Κιλκίς - Φωτογραφίες

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Κιλκίς, από χθες θα έχουν στη διάθεσή τους δέκα (10) νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά και τέσσερις (4) βιντεοπροτζέκτορες. 


Δυστυχώς για τα Κιλκισιωτόπουλα τα οποία έχουν καταγράψει εξαιρετικές επιδόσεις στις νέες τεχνολογίες αλλά και τους καθηγητές τους, είχαν περάσει ήδη 14 χρονιά αλλά δεν έβλεπαν να ανανεώνεται ο εκπαιδευτικός εξοπλισμός.

Έτσι απευθύνθηκαν στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παύλο Τονικίδη προκειμένου να τους βρει μια λύση. Το Επιμελητήριο Κιλκίς αξιοποιώντας την άριστη σχέση του με τη γερμανική επιχείρηση EXCITING HELLAS η οποία δραστηριοποιείται στην πόλη μας μόλις λίγους μήνες και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας της επιχείρησης, ανταποκρίθηκε άμεσα ώστε δοθεί ο παραπάνω εξοπλισμός στους μαθητές του σχολείου.

Τελικά ο Άη Βασίλης με τα δώρα ήταν Γερμανός ή Έλληνας...;

Σίγουρα ήταν «Γερμανός» στη γενναιοδωρία και «Έλληνας» στο μυαλό!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.