Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (12/12/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
➤Με νίκες συνέχισαν όλα τα τμήματα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς. Στην 5η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στην Γουμένισσα, σημειώθηκαν νικηφόρα αποτελέσματα και στις δυο κατηγορίες Κ12 και Κ10 και μάλιστα με πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι στα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του Ατρόμητου Αγιονερίου. 

Νίκη πέτυχε και το τμήμα Κ12 Τμήμα «Ατλέτικο» στο ίδιο γήπεδο στην φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Ευρωπού. Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές κκ. Βασίλης Ορμανίδης και Γιάννης Ιασωνίδης . Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αθλητές που συμμετείχαν.

Επόμενη αγωνιστική το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Αθλητικό Κέντρο του Ατέρμονα.

➤Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η Ανδρική Ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς στην Χρυσούπολη, από τον γηπεδούχο Κεραυνό Πέρνης. Στο πρώτο ημίχρονο ο Αλέξανδρος είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε φάσεις για γκολ με αποκορύφωμα το χαμένο τετ-α-τετ του Αγαθαγγελίδη μετά από κάθετη πάσα του Αηδονίδη. 

Στο 8’ σουτ του Τσολακίδη αποκρούεται σε corner ενώ στο 29’, 39’ & 42’ προσπάθειες των Τσολακίδη, Αγαθαγγελίδη & Τερζή πέρασαν ελάχιστα out. Στο 26’ η μοναδική απειλή τον γηπεδούχων με σουτ μπλόκαρε ο Αθανασίου, με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με λευκή ισοπαλία. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η γηπεδούχος ισορρόπησε το παιχνίδι χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα, με τον Αλέξανδρο να έχει πάλι τις ευκαιρίες στο 63’με τον Τσολακίδη σε σουτ να περνάει out & στο 81’ με σουτ του Αγαθαγγελίδη να μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Το 1-0 έγινε στο 76’ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού όταν σε αντεπίθεση από αριστερά η μπάλα ήρθε στον άξονα και στο ύψος της περιοχής τερματοφύλακα με τον επιθετικό των γηπεδούχων να την στέλνει στα δίχτυα. Κίτρινη κάρτα δέχτηκε ο Αγαθαγγελίδης στο 67’ για επικίνδυνο παίξιμο. Επόμενος αγώνας για τον Αλέξανδρο, την ερχόμενη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς με τον Άρη Αβάτου.

Σύνθεση : Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Βασιλειάδης, Κώτσιας ( 87’ Τσαταλμπασίδης), Τερζής, Παπαδόπουλος Σ, Τσολακίδης, Αηδονίδης (71’ Καραγιάννης), Cecilio (46’ Παπαδόπουλος Κ), Προβατίδης, Αγαθαγγελίδης.

➤Με νίκη συνέχισε η Β´ Ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς για το Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, επικρατώντας του Μακεδονικού Δροσάτου με σκορ 2-1. 

Η Ομάδα των νεαρών ποδοσφαιριστών του Κιλκίς ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έχοντας την κατοχή της μπάλας και την επιθετική δραστηριότητα. Στο 26’ εκτέλεση φάουλ του Ρεμπετσιώτη αποκρούεται σε corner από τον τερματοφύλακα. Στο 27’ τετ-α-τετ του Παπαδόπουλου στέλνει την μπάλα ελάχιστα out ενώ στο 30’ σουτ του Μαχμουτάι καταλήγει corner. 

Στο 39’ σε κατά μέτωπο επίθεση από το μέσα αριστερό διάδρομο, σε πλασέ του Παπαδοπούλου η μπάλα βρίσκει την κάθετη δεξιά δοκό και στην επιστροφή της ο Κατσάρας την σπρώχνει στα δίχτυα και κάνει το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε με την ομάδα των Ελπίδων να έχει την κατοχή, να πιέζει τον αντίπαλο για το δεύτερο γκολ αλλά τελικά να δέχεται την ισοφάριση στο 55’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής πέναλτι. Το 2-1 έγινε στο 90´+ από τον Δημητριάδη με πλασέ από την μικρή περιοχή και μετά από εκτέλεση corner και να έρχεται η λύτρωση της νίκης αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν άδικο.

Επόμενο παιχνίδι για τις Ελπίδες το ερχόμενο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στον ΑΟ Καστανιών. 

Σύνθεση : Νικολαΐδης, Κωνσταντινίδης, Ρεμπετσιώτης (75’ Μαργαριτόπουλος), Τζιάνας, Κερτούκ , Μαχμουτά , Παπαδόπουλος (60’ Ζαφειρόπουλος), Κατσάρας (60’ Τσαχουρίδης), Δημητριάδη , Βαχαρέλη, Μπούνζτρα.

➤Ο Αθλητισμός και το ποδόσφαιρο είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις ανθρώπινες αξίες της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Έτσι, οι αθλητές της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς και του Σώματος Ελλήνων προσκόπων συνέλεξαν τρόφιμα.

Τα τρόφιμα τα οποία θα στηρίξουν τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως που λειτουργούν στον Ιερό Ναό Παναγίας Κιλκίς αλλά και τα Ενοριακά Παντοπωλεία και Κοινωνικών Δομών παρέδωσαν η οι ΕΛΠΙΔΕΣ του Αλέξανδρου Κιλκίς και οι προπονητές κκ Β. Παμπορίδης και Γ. Ιασωνίδης ,στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για αυτό το σκοπό στην πλατεία Ειρήνης το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου το πρωί.

➤Με παρόντες τους υπευθύνους των προπονητικών κέντρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επικεφαλής τον κ. Αλέκο Θεοδωρίδη, θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 η 2η προπόνηση των παιδιών που έχουν επιλεχθεί από τον νομό Κιλκίς. Θα πραγματοποιηθούν δύο προπονητικές μονάδες αυτές των γεννηθέντων 2008 & 2009 στις 16:00μμ και των 2006 & 2007 στις 17:30μμ. Οι μικροί ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος 30΄ λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης.

➤Φιλική νίκη πέτυχε η Κ 14 Τμήμα «Ρεάλ» της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς το Σάββατο το πρωί στις εγκαταστάσεις της απέναντι στο αντίστοιχο τμήμα του Απόλλωνα Μαυρονερίου. Οι ...14ρηδες του Αλέξανδρου έβγαλαν αρκετή ποδοσφαιρική ποιότητα στο παιχνίδι τους και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το ρεπό τους στην ΕΠΣ Μακεδονίας. 

Φιλική αναμέτρηση με την νεοσύστατη Ακαδημία του Μαυρονερίου, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία, διεξήχθη και στην κατηγορία Κ 10. 

Εκεί, το Τμήμα «Μάντσεστερ» του κ Κ. Ντουντούκη συνέχισε με νίκη που συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση. 

Η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί πολύ τον Απόλλωνα Μαυρονερίου για την επίσκεψη.

➤Στο Αθλητικό Κέντρο του Πρωτέα στη Θεσσαλονίκη αγωνίστηκε η Κ 12 Τμήμα «Ίντερ» των κκ Μ. Αναστασιάδη και Γ. Ιασωνίδη με την γηπεδούχο Ομάδα για τις υποχρεώσεις της για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς συνέχισαν τις πολύ καλές εμφανίσεις νικώντας τον γηπεδούχο Πρωτέα με σκορ 8-1. Αυτοί ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη για την Κιλκισιώτικη Ακαδημία η οποία είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου της έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.