Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Δράσεις υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη (12/12/2018)

Δελτίο τύπου υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, έδωσε το παρών του στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Υποστηρικτών του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς.

Ως σύγχρονη και πολιτισμένη κοινωνία, πρέπει να βάζουμε πάνω από όλα το εμείς και όχι το εγώ και με αλληλεγγύη και κατανόηση να τείνουμε χείρα φιλίας στους συνανθρώπους μας με ειδικές ικανότητες.

Η στήριξη λοιπόν των δράσεων και των εκδηλώσεων του ΚΚΣ Κιλκίς, αποτελεί την ελάχιστη συνεισφορά, στην προσπάθεια και στον τιτάνιο αγώνα που καταβάλουν οι αρμόδιοι του Κέντρου, για να εξασφαλίσουν στα παιδιά με ειδικές ικανότητες που φιλοξενούν, ένα καλύτερο αύριο.

Των παιδιών αυτών, με το μεγαλείο ψυχής και θέλησης που τους διακρίνει, που διδάσκουν σε όλη την κοινωνία, με την καθημερινή παρουσία τους, ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, με ομιλητή τον πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και νυν Τομεάρχη Εθνικής Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλειο Κικίλια, παρέστη επίσης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

Ο κ. Κυριακίδης, αμέσως μετά το τέλος της ενδιαφέρουσας εκδήλωσης, συνεχάρη τους νεολαίους της ΟΝΝΕΔ για την πρωτοβουλία τους και την αγωνιστική τους παρουσία, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει εν τάχει και με τον φιλοξενούμενο στην πόλη μας Βουλευτή Α' Περιφερείας Αθηνών κ. Κικίλια.

Η νεολαία πρωτοπόρα πάντοτε στον αγώνα για μια πιο δίκαιη και πιο ευημερούσα Πατρίδα.

Επίσης  Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, παραβρέθηκε στην ειδική εκδήλωση προς τιμήν του αειμνήστου Παύλου Πασσαλίδη, που διοργάνωσε με επιτυχία η ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς στο Επιμελητήριο Κιλκίς.

Ο δημιουργός της Αναπτυξιακής Κιλκίς (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.), που υπηρέτησε επί πολλά χρόνια την τοπική αυτοδιοίκηση και συνέδεσε το όνομα του με πλείστα έργα που υλοποιήθηκαν στο νομό Κιλκίς, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά.

O Παύλος Ε. Πασσαλίδης, με την πολυποίκιλη προσφορά του στον τόπο μας, απέδειξε όσο κανείς άλλος, ότι με ενότητα δυνάμεων, συνεννόηση και σκληρή δουλειά, θα διασφαλίσουμε ένα πιο ευοίωνο μέλλον για τις νεότερες γενιές.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης και εξέφρασε στα μέλη της οικογένειας του τιμώμενου προσώπου, τον δέοντα σεβασμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.