Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Έκθεση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ- Την Κυριακή 2 Δεκέμβρη η κεντρική εκδήλωση στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Ξεκίνησε, η λειτουργία της Έκθεσης Ντοκουμέντων που είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ. Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί και το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 (9:30 π.μ. – 12:30 μ.μ., 5:30 μ.μ. – 8:30 μ.μ.) στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής στο Κιλκίς.

Η Έκθεση περιλαμβάνει αρχειακό υλικό από τη δράση του Κόμματος στο Κιλκίς, όπως ανακοινώσεις, φωτογραφίες και διάφορα αντικείμενα από την περίοδο πριν τον ιταλο-ελληνικό πόλεμο, από την κατοχή, από τη δράση του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ, από τον ΔΣΕ, την περίοδο της δικτατορίας 1967-1974, καθώς και από την περίοδο από τη νομιμοποίηση του ΚΚΕ μέχρι σήμερα. Ξεχωριστή θέση έχει η ζωή στην πολιτική προσφυγιά και στα σοσιαλιστικά κράτη.

Στην Έκθεση υπάρχουν ακόμα ταμπλό από τη δράση του ΚΚΕ στην παρανομία, εξώφυλλα του «Ριζοσπάστη» από σημαντικές στιγμές της δράσης στο Κιλκίς, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Οι εκδηλώσεις προς τιμήν των 100 χρόνων του ΚΚΕ θα κορυφωθούν την Κυριακή 2 Δεκέμβρη, στις 6:30 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς, με την παρουσίαση μουσικο-θεατρικής παράστασης και ομιλία από το Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.