Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Δείτε Video από τα εγκαίνια των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στο Πολύκαστρο


Επιμέλεια Κειμένου - Σχολιασμός: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2018, αργά το απόγευμα και παρά τον ψυχρό καιρό και την μπόλικη υγρασία αρκετές δεκάδες νεοδημοκράτισσες και νεοδημοκράτες από το Πολύκαστρο και το Κιλκίς συγκεντρώθηκαν στα νέα γραφεία της ΔΗΜΤΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ επί της Οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου για τα εγκαίνια των νέων γραφείων υπό την υψηλή παρουσία του πρ. ΥΠΕΘΑ, πρ. Προέδρου της Βουλής και πρ. Προέδρου της ΝΔ κ. Ευάγγελου Μειμαράκη, Βουλευτή Β' Αθηνών με την ΝΔ. 


Πέρα από το γαλάζιο πολιτικό προσωπικό της περιοχής μας εκεί ήταν στελέχη και μέλη της ΝΔ από την Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, καθώς και ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, Βουλευτής ΝΔ Β' Θεσσαλονίκης. 

Στην ομιλία του ο κος Μειμαράκης τόνισε και ανέλυσε: 

α. την ενότητα που πρέπει να δείξουν οι νεοδημοκράτες στις ερχόμενες τοπικές εκλογές, μήνυμα με πολλούς αποδέκτες στο Κιλκίς. 

β. την ετοιμότητα της ΝΔ στις ερχόμενες εθνικές εκλογές, που δεν αργούν. και γ. είπε ξανά, ξακάθαρα ότι θέλει και θα κατεβεί τον Μάιο στον ευρωκοινοβουλευτικό στίβο.

Τα γραφεία της ΝΔ ΠΑΙΟΝΙΑΣ και ο χώρος γύρω από αυτά έβγαζαν ένα άρωμα από άλλες, περασμένες εποχές, τότε που τα κόμματα ακόμη συγκινούσαν τον απλό λαό. Ποιος ξέρει; Αυτό μπορεί να είναι και καλό... αρκεί εκείνοι που άκουσαν το μήνυμα του κυρίου πρ. Προέδρου να το δεχθούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.