Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Μεγάλη επιτυχία για το Kinesis στο Καζακστάν

Δελτίο τύπου Kinesis 
Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της IBU Kyodokyokushin στο Αλμάτι του Καζακστάν βρέθηκε ο αθλητής του Kinesis Σταύρος Σοαντζόγλου στις 18 Νοεμβρίου.

Συμμετείχε σε ένα πολύ σκληρό πρωτάθλημα με συμμετοχές πάνω από 20 χώρες από όλο τον κόσμο και συμμετοχές που ξεπερνούσαν τους 800 αθλητές.

Ο Σοαντζόγλου αγωνίστηκε στην κατηγορία ανδρών στα -70 κιλά και κέρδισε τον πρώτο του αγώνα με νοκ ουτ έναντι του αντιπάλου του από το Καζακστάν. Δυστυχώς στον δεύτερο του αγώνα έπεσε στον πρωταθλητή του Ιράν που έτυχε να περάσει στον δεύτερο γύρο χωρίς αγώνα και δεν μπόρεσε να προκριθεί κατακτώντας την 4η θέση.

Πολύ αξιόλογη παρόλο την ατυχία στην κλήρωση ήταν η προσπάθεια αυτή αναδεικνύοντας το μαχητικό πνεύμα των Ελλήνων στα πέρατα του πλανήτη.

Ο προπονητής του Αντώνης Γιαννακίδης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την επίδοση του αθλητή με την συνέχει άνοδο του και τις πολλές σημαντικές διακρίσεις το τελευταίο διάστημα.

Επόμενος στόχος είναι η συμμετοχή του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα την άνοιξη στην Ουκρανία.

Την αποστολή της ομάδας χρηματοδότησε η εταιρεία Sigma Office και η Force1.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.