Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς στους διασυλλογικούς αγώνες Kick Boxing στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Διασυλλογικοί αγώνες Kick Boxing διεξήχθησαν στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων, Θεσσαλονίκη, στις 11 Νοεμβρίου 2018 με διοργανωτή τον Α.Σ Budo Fighters και υπεύθυνο τον Νάσσο Γλυκή.

Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η εμπειρία αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα την αγωνιστική ικανότητα ενόψει των πρωταθλημάτων που έρχονται. Οι αγώνες διεξήχθησαν σεtatami (Kick Light & Light Contact) και σε ring (Low Kick, K1, πυγμαχία). 

Η συμμετοχή ήταν σημαντική σε κάθε κατηγορία, ηλικία και στυλ καταφέρνοντας ταυτόχρονα η ομοσπονδία (ΠΟΚ) να ενσωματώσει το άθλημα στο πρόγραμμα της ΓΓΑ με δυνατότητα μοριοδότησης από πανελλήνια διοργάνωση αποκτώντας μετάλλιο. Σε αυτήν την διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ Ή Τόλμη΄ Κιλκίς με 3 αθλητές-ριες.

⬛ Λεμονίδης Σταύρος, ανδρών, έως 84 κιλά, Kick Light, Δύο αγώνες και δύο νίκες

⬛ Αθανασιάδης Μελέτιος, εφήβων, έως 67 κιλά, Kick Light, Αγώνας και ισοπαλία 

⬛ Χατζικίδου Δέσποινα, νεανίδων, +90 κιλά, Kick Light, Αγώνας και νίκη

Πρέπει να τονίσουμε ότι οι αγώνες ήταν με κλήρωση αλλά με φιλικό χαρακτήρα. Όλοι οι αθλητές-ριες αγωνίστηκαν σε κάποιο στυλ με ένα ή δύο αγώνες.

Μετά την τεχνική και τακτική η οδός είναι στους αγωνιστικούς χώρους για εμπειρία και διεκδίκηση σε επίσημες διοργανώσεις δηλώνουν οι προπονητές του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης δίνοντας ταυτόχρονα συγχαρητήρια για την προσπάθεια πάνω από όλα και εύχονται καλή συνέχεια σε όλη την ομάδα του συλλόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.