Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Πετυχημένη η Γιορτή Τρίτης Ηλικίας στο Πολύκαστρο

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 11 Νοεμβρίου σε αίθουσα δεξιώσεων στο Πολύκαστρο, η συνάντηση των μελών των ΚΑΠΗ Αξιούπολης, Γουμένισσας, Ευρωπού και Πολυκάστρου.

Αφορμή η γιορτή τρίτης ηλικίας που εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου.

Πραγματικός σκοπός όμως αυτής της συνάντησης ήταν η γνωριμία μεταξύ των μελών, η σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων καθώς και η ανταλλαγή ιδεών των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ., κ. Αιμίλιος Δεβετζόπουλος που μαζί με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Γκουντενούδη, τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. και τους εργαζομένους, χαιρέτησαν και ενθάρρυναν την προσπάθεια που γίνεται ώστε να υπάρξει μαζικότερη συμμετοχή, οργάνωση και δραστηριοποίηση των μελών.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους, τους εργαζόμενους και τα μέλη του Δ.Σ. και κυρίως τους κατά τόπον υπεύθυνους των ΚΑΠΗ, για την άοκνη προσπάθεια που καταβάλουν έτσι ώστε να εξασφαλιστεί το καλύτερο περιβάλλον σε όλους εκείνους τους ανθρώπους στους οποίους χρωστάμε την ύπαρξή μας.

Το κύριο σύνθημα που επικράτησε ήταν η προτροπή να γίνουν μέλη όσοι περισσότεροι συνδημότες μας, για να μπορούν να απολαμβάνουν τις παροχές των ΚΑΠΗ παράλληλα με ψυχαγωγία, ενημέρωση και οτιδήποτε άλλο μπορεί να υλοποιηθεί , πάντοτε σε συνεννόηση με το Δ.Σ.

Η εκδήλωση ήταν δωρεάν για τα μέλη του ΚΑΠΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.