Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Συνεργασία Δ. Τσαντάκη με τον Διοικητή του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων στην Κρηστώνη

Επίσκεψη στο Διοικητή του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης, συνταγματάρχη πεζικού Ελευθέριο Καλλέ (Π.Κ.Ε.Ε.Υ.Ε.), που εδρεύει στο στρατόπεδο Παπαθεοφίλου, στην Κρηστώνη, πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δημήτρης Τσαντάκης.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Συνταγματάρχης Νίκος Αραμπατζής έγινε ιδιαίτερη αναφορά στους σκοπούς λειτουργίας του Πολυεθνικού Κέντρου ενώ στο πλαίσιο της γνωριμίας και διασύνδεσης των εκπαιδευομένων του με την τοπική κοινωνία συμφωνήθηκε στον ελεύθερο χρόνο τους να προγραμματίζονται περιοδικές επισκέψεις τους στο Δήμαρχο Κιλκίς, σε χαρακτηριστικά τοπόσημα της πόλης του Κιλκίς, όπως το σπήλαιο Αγίου Γεωργίου, το αρχαιολογικό μουσείο, το λαογραφικό μουσείο Κιλκίς κ.α.

Κύρια αποστολή του Πολυεθνικού Κέντρου, το οποίο έχει αναγνωριστεί από διεθνείς οργανισμούς, ως Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης είναι η διεξαγωγή τακτικών σχολείων με τη συμμετοχή πολυεθνικού, στρατιωτικού, αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού το οποίο προέρχεται από το σύνολο των χωρών μελών του ΟΗΕ, Ε.Ε. και ΟΑΣΕ και ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.