Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Ανακοίνωση για τη δράση, «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα»

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 5.11.2018 θα ανοίξει το υποσύστημα μεταβιβάσεων – τροποποιήσεων για καταχωρήσεις από τους δικαιούχους της δράσης 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» για το πρώτο έτος εφαρμογής 2018 της δράσης. Οι δικαιούχοι καταχωρούν μόνοι τους τις αιτήσεις τροποποίησης ή διακοπής ή μεταβίβασης των τεχνικών τους δελτίων.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι (παραγωγοί, σύμβουλοι – μελετητές, κ.ά) εντός των καθορισμένων προθεσμιών να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες (τροποποίησης, μεταβίβασης, διακοπής) για το έτος εφαρμογής 2018 καθώς δεν θα δοθεί εκ νέου δυνατότητα διαχείρισης σε άλλο χρόνο (για το ίδιο έτος εφαρμογής).

Το σύστημα θα παραμείνει ανοιχτό για τις καταχωρήσεις των αιτημάτων των δικαιούχων για το έτος εφαρμογής 2018 μέχρι και την Τετάρτη 14.11.2018, στις 23.59 μμ..

Οι ενδιαφερόμενοι νέοι αποδέκτες της δράσης (ή οι σύμβουλοι), πρέπει να γνωρίζουν ότι για την αποδοχή του αιτήματος μεταβίβασης ή για το αίτημα αποδέκτη ολικής μεταβίβασης (σε περίπτωση που η μεταβίβαση προκύπτει λόγω ανωτέρας βίας) θα πρέπει προηγουμένως να έχουν φροντίσει να εγγραφούν ως χρήστες του ΠΣ της δράσης 10.1.04 στη διεύθυνση https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής -ΠΕ Κιλκίς , Ανδρέα Παπανδρέου 3, 1ος όροφος, Τηλ. 2341350123-113-122.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.