Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

Τρίτη σερί νίκη για τις Κορασίδες του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα κορασίδων του Αίαντα απέναντι στην Αλεξάνδρεια με 3-1 σετ αποκτώντας πλεονέκτημα για την πορεία του Πρωταθλήματος.

Παρά την απουσία βασικών αθλητριών η ομάδα του Αίαντα επέδειξε αγωνιστικότητα και πάθος, προηγήθηκε με 0-1 σετ. Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες κονταροχτυπήθηκαν σε ένα πραγματικό ντέρμπι με τελικό σκορ το εντυπωσιακό 35-33 υπέρ της Αλεξάνδρειας.

Ο ΑΙΑΣ Κιλκίς πήρε δίκαια τα δύο επόμενα σετ, κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση.

Τα σετ: 15-25 (22′), 35-33 (37′), 17-25 (27′), 21-25 (25′).

Σύνθεση ομάδας: Λαμπριανίδου Κ., Κώστογλου Σ., Κώστογλου Στ., Ποπονίδου Χ., Καναρίδου Ν., Εμμανουηλίδου Κ., Βαμβάκα Ειρ., Γεωργιάδου Δόμνα, Μαρουλάσοβα Μ.
Σολκίδης Άγγελος (c)

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Αίαντα συνεχίζει την πορεία της διατηρώντας το απόλυτο στην βαθμολογία της με 9 βαθμούς σε 3 αγώνες.

Στόχος του συλλόγου είναι να πρωταγωνιστήσει και σε αυτό το πρωτάθλημα ενώ ταυτόχρονα οι αθλήτριες να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες και να εξελιχθούν ώστε να στελεχώσουν στο μέλλον την Γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στην Β' Εθνική κατηγορία.

Εγγραφές/Πληροφορίες

Ο σύλλογος μας εκτός από αγωνιστικές ομάδες διατηρεί 3 τμήματα υποδομών για παιδιά 6 έως 12 ετών και 1 τμήμα για παιδιά 12-15 ετών με πρόγραμμα κατάλληλα διαρθρωμένο για τις ανάγκες της κάθε ηλικίας.

Πληροφορίες: Ανδρέας Αβραμίδης Τ. 6972030876
F. facebook.com/aias.kilkis.volleyball

Κάντε τη σωστή επιλογή και δώστε την ευκαιρία στο παιδί σας να μάθει, να διασκεδάσει και να εξελιχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου