Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

«Ξεκινάει» ο Θέμης Ανθρακίδης

Πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Θέμη Ανθρακίδη στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς. Ο 36χρονος οικονομολόγος και απόφοιτος νομικής έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης θητείας του στη διοίκηση των Νοσοκομείου Κιλκίς και Γουμένισσας, επιδεικνύοντας πλούσιο και ουσιαστικό έργο.

Άλλωστε υπήρξε ο μακροβιότερος διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς με αποκορύφωμα την κατάταξη του νοσηλευτικού ιδρύματος του Κιλκίς στα 5 καλύτερα της χώρας με βάση την αξιολόγηση του Υπουργείου Υγείας το 2014, καθώς επί θητείας του άνοιξε η Τρίτη πτέρυγα με υπερσύγχρονα χειρουργεία ενώ κατασκευάστηκαν μεταξύ άλλων και νέα μαγειρεία.

Πλέον ο Θέμης είναι Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Παιονίας και όπως μαθαίνουμε επιδεικνύει αξιοσημείωτο ζήλο και εργατικότητα στην άσκηση των καθηκόντων του.

Η φημολογούμενη υποψηφιότητα του είναι δεδομένο ότι θα προσδώσει ιδιαίτερη δυναμική στην προσπάθεια του Κινήματος Αλλαγής για την κατάληψη της τρίτης έδρας στο νομό Κιλκίς καθώς θα πρέπει να θεωρείται σίγουρα μια ισχυρή υποψηφιότητα.

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΕΜΠΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ, ΑΡΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΙΑΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ.ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΕΜΠΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗ ΞΟΔΕΥΕΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.