Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Μια σημαντική και σοβαρή Γερμανική επένδυση στο Κιλκίς


Πραγματικότητα αποτελεί πλέον η λειτουργία παραρτήματος της μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας «Εxciting AG», γερμανικών συμφερόντων, στην πόλη του Κιλκίς. Πρόκειται σαφώς για μια σημαντική και σοβαρή επένδυση, που πήρε το δρόμο της υλοποίησης, χάρη στην άψογη συνεργασία της εταιρείας και του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου και προσωπικά ο Πρόεδρος κ. Παύλος Τονικίδης από την πρώτη κιόλας επίσκεψη των επενδυτών τον περασμένο Ιούλιο, αναγνώρισε μια σπουδαία επιχειρηματική ευκαιρία για τον τόπο και ανέπτυξε γρήγορα αντανακλαστικά, προκειμένου να την κερδίσει το Κιλκίς. 


Όπερ και εγένετο. Με την εγρήγορση που επέδειξε σε ό,τι αφορά την ικανοποίηση των γερμανικών αιτημάτων και τη διευκόλυνση που παρείχε ως προς τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και την εύρεση βιογραφικών σημειωμάτων, το Επιμελητήριο Κιλκίς εξασφάλισε όχι μόνο την εγκατάσταση της εταιρείας στα όρια της πόλης, αλλά και θέσεις εργασίας αποκλειστικά για Κιλκισιώτες εργαζόμενους.

Μάλιστα, για τη στήριξη και την αποτελεσματική συνδρομή τους στο όλο εγχείρημα, τόσο ο Πρόεδρος, όσο και το Δ.Σ. του φορέα, έλαβαν τις θερμές ευχαριστίες και τα εγκωμιαστικά σχόλια του Διευθύνοντα Συμβούλου της «Εxciting AG» κ. Γιόργκ Βάιντμαν.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Π. Τονικίδης, που είχε καθοριστικό λόγο στην επιτυχή υλοποίηση της επένδυσης, χαιρέτισε με τα θερμότερα λόγια την επιχειρηματική δράση της εταιρείας. Εξέφρασε δε την ικανοποίησή του, για το ότι σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για την τοπική επιχειρηματικότητα, η λειτουργία της θα συμβάλλει στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και πρωτίστως της απασχόλησης.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου 2018, παρουσία του Προέδρου κ. Τονικίδη, του Αντιπροέδρου κ. Βιολιτζή, του Προέδρου του Μεταποιητικού Τμήματος κ. Κατσιαβού, της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του Επιμελητηρίου κας Σαπλατέρα, στελεχών και συμβούλων του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς, του Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Γ. Βάιντμαν και άλλων συνεργατών της εταιρείας, του Διευθυντή του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου κ. Ματίας Χόφμαν, καθώς και όλων των εργαζομένων της επιχείρησης στο Κιλκίς.

Σήμερα, στο γραφείο του Κιλκίς απασχολούνται 30 συνεργάτες με πρόβλεψη για αύξηση έως 60 άτομα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Σε ό,τι αφορά στη δραστηριότητά της, η εταιρία παρέχει υπηρεσίες μέσω τηλεφωνικών και διαδικτυακών μέσων σε εταιρικούς πελάτες της (μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μεγάλους γερμανικούς επιχειρηματικούς ομίλους), σε θέματα που αφορούν: διαχείριση ασφάλισης προϊόντων, τιμολογήσεις, γραμματειακή υποστήριξη, πληροφορίες τηλεφωνικού καταλόγου, παραγγελίες, booking εταιρικών ταξιδιών και συνεδρίων, υποστήριξη πελατών επιχειρήσεων, κ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.