Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Στο Άλσος του Αριστοτέλη, οι Περιπατητές Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Πάνω από πενήντα μέλη και φίλοι του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς περπάτησαν στο Άλσος του Μέγιστού μας Αριστοτέλη την Κυριακή 18 Νοεμβρίου. 

Εξαίσιες οι διαδρομές προς Ταξιάρχη και Βαρβάρα με μοναδικά χρώματα. Στην Αρναία των ανακαινισμένων αρχοντικών περπάτησαν υπό βροχή μερικές διαδρομές, επισκέφθηκαν τα πλούσια Μουσεία Υφαντικής και Λαογραφικό και κατέληξαν στην Ιστορική Εκκλησία του Αγίου Στεφάνου με το γυάλινο δάπεδο και εμφανείς προηγούμενους Ναούς. 

Ξεναγήθηκαν από τον πρώην Δήμαρχο κ. Καραστέργιο Στέργιο και την Υπεύθυνη των Δημοτικών Μουσείων. Η ικανοποίηση όλων ήταν εμφανής σε όλη την διάρκεια της ημέρας και για την συνεχή ασταμάτητη βροχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.