Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

"Κύριοι Αντιδήμαρχοι Κιλκίς, Αιμίλιε Νικολαϊδη και Ανέστη Πογέλη, σας ευχαριστούμε θερμά..."

Υπογράφει ο Δημήτριος Γιαννουλάκος
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά την Δημαρχία Κιλκίς και συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής με το στελεχωμένο δυναμικό Κον Αιμίλιο Νικολαίδη, τον Αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών Κον Ανέστη Πογέλη και ειδικότερα τους Δημοτικούς υπαλλήλους του τμήματος ελαιοχρωματιστών και του τμήματος των υδραυλικών, για την υποστήριξη και συνεργασία τους με σκοπό την βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων, ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες, πιο ευχάριστες και λιγότερο επικίνδυνες συνθήκες διαβίωσης, για την καθημερινότητα των μικρών μαθητών με μόνο στόχο να κάνουμε πιο εύκολη την προσπάθεια των εκπαιδευτικών για πιο σωστή και πολύπλευρη μάθηση.

Η συνεργασία του Συλλόγου με τις υπηρεσίες του Δήμου είχε ως αποτέλεσμα, να αντικατασταθούν τα παλιά και επικίνδυνα σώματα θέρμανσης του Γυμναστηρίου με σύγχρονα τύπου FANCOIL, να αντικατασταθούν και να προστεθούν σώματα θέρμανσης σε κάποιες τάξεις, να αποκατασταθούν ζημιές και πεσμένοι σοβάδες, να βαφεί εξολοκλήρου ο χώρος του Γυμναστηρίου, οι εσωτερικοί διάδρομοι και αρκετές Τάξεις.

Οι Γονείς και Κηδεμόνες και ειδικά αυτοί που συμμετέχουν στα Δ.Σ. των Συλλόγων, πασχίζουμε καθημερινά για την Βελτίωση του Σχολικού περιβάλλοντος των παιδιών μας, δαπανούμε αρκετά χρήματα κατά την διάρκεια του σχολικού έτους και διαπιστώνουμε ότι όταν συνεργαζόμαστε με τις υπεύθυνες υπηρεσίες του Δήμου και μοιραζόμαστε τις δαπάνες γίνονται μικρά θαύματα στα σχολικά συγκροτήματα.

Θα συνεχίζουμε πάντα την προσπάθεια ώστε να ανοίξουν περισσότερο οι ορίζοντες των μαθητών μας, για να παραδώσουμε πιο δημιουργικούς, άξιους και σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία μας που τόσο το έχει ανάγκη.

Ελπίζουμε οι υπεύθυνες Υπηρεσίες του Δήμου για τα σχολικά συγκροτήματα, να συνεχίσετε να είστε καθημερινά δίπλα στους μαθητές, εκπαιδευτικούς, Γονείς και Κηδεμόνες.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.