Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Κάλεσμα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης στην Ξηρόβρυση και στην Κοκκινιά

Ανακοίνωση Παραρτήματος Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ 
Το Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ καλεί σε συμμετοχή στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Νοέμβρη, στις 10:30 π.μ., στην Ξηρόβρυση, για τους πεσόντες μαχητές αγωνιστές του χωριού και τα 47 γυναικόπαιδα που σφαγιάστηκαν από τους πρώην συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών της ΠΑΟ στις 20 Νοέμβρη 1946, καθώς και για τους αγωνιστές της εθνικής αντίσταση και τους μαχητές του ΔΣΕ του χωριού.

Την ίδια μέρα στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους 12 αγωνιστές αντιστασιακούς της Κοκκινιάς, που δολοφονήθηκαν από τους ντόπιους συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών στις 18 Νοέμβρη 1946.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα νεκροταφεία του χωριού και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του Κώστα Γαβριηλίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.