Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Τι λέει ο Γ. Γεωργαντάς για τους πρόσφυγες στις Μουριές

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Για μία ακόμη φορά δυστυχώς οι Κιλκισιώτες γινόμαστε μάρτυρες της πλήρης απαξίωσης του Κιλκίς και των θεσμικών του παραγόντων από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. 230 πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν σε ξενοδοχείο του Σ.Σ. Μουριών χωρίς να ενημερωθεί κανείς από τους θεσμικούς φορείς για την σκοπιμότητα και τη διάρκεια αυτής της μετακίνησης.

Στο Κιλκίς που σύμφωνα με διαβεβαιώσεις του αρμοδίου Υπουργού δεν θα έπρεπε να λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο το Κέντρο Φιλοξενίας της Νέας Καβάλας, αυξάνει ο αριθμός των προσφύγων χωρίς ουδείς να μπει στον κόπο να ενημερώσει τον οποιοδήποτε.

Η ύπαρξη τόσο μεγάλου αριθμού προσφύγων μέσα στον αστικό ιστό του Σ.Σ. Μουριών εγκυμονεί κινδύνους τους οποίους δυστυχώς δεν λαμβάνει κανείς υπόψη. Το Κιλκίς δεν μπορεί να αποτελεί την εύκολη λύση όταν υπάρχει ανάγκη και ταυτόχρονα να μην λαμβάνονται υπόψη τα αιτήματα του σε όλα τα άλλα επίπεδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.