Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση με θέμα τις Ελληνο-Αμερικανικές Σχέσεις

Επιμέλεια κειμένου: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς 
Ομιλία με θέμα την καινοτομία και τις επιχειρηματικές προοπτικές στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα θα πραγματοποιήσει, στον απόηχο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης με τιμώμενη χώρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, κ. Gregory W. Pfleger, Jr.


Την εκδήλωση θα διοργανώσει, την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 στις 18.00 στο Ξενοδοχείο Electra Palace (Αριστοτέλους 9, Θεσσαλονίκη), το Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών ‘’Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης’’ σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο των Η.Π.Α. στην Θεσσαλονίκη και το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι εξής:

Gregory W. Pfleger, Jr., Γενικός Πρόξενος των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη

Chip Laitinen, Οικονομικός Ακόλουθος της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα

Αλέξανδρος Κωστόπουλος, Εκτελεστική Επιτροπή του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και Διευθύνων Σύμβουλος της FORESIGHT

Μαρία Ράμμου, Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού, Veltio

Ιωάννης Χουντής, Ιδρυτής και Πρόεδρος του ΚΕ.ΑΣ.Μ.

Σημειώνεται ότι η συζήτηση θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα ενώ η εκδήλωση λαμβάνει χώρα με την ευγενική υποστήριξη του Electra Palace Hotel.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.