Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Σχεδιάζει στο γήπεδο, ο Αρίστος Φαχουρίδης του ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου του ΓΑΣ Κιλκίς
Ο Αρίστος Φαχουρίδης είναι από τα νέα παιδιά του ΓΑΣ Κιλκίς, με τον 20χρονο αθλητή της ομάδας μας να συνδυάζει το χάντμπολ με τις σπουδές, καθώς είναι τριτοετής φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτονικής του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης. Πάμε να δούμε τι μας είπε.

- Πότε ξεκίνησες το χάντμπολ;

 Άρχισα στα οχτώ μου χρόνια από τα τμήματα υποδομής των Ποντίων Κιλκίς. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίζομαι στον ΓΑΣ Κιλκίς.

- Άρα έχεις...ζήσει μόνο την Α2.
Ακριβώς. Φέτος όμως κυνηγάμε με μεγάλη σοβαρότητα την επάνοδό μας στην Α1.

- Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Άρτα.
Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι έως τώρα. Θα πάμε την Κυριακή για το διπλό. Αν τα καταφέρουμε θα ανεβεί ακόμη περισσότερο η ψυχολογία μας, καθώς θα το έχουμε πετύχει μέσα σε μια δύσκολη έδρα, και θα αυξήσουμε και το νικηφόρο μας σερί.

- Η συνύπαρξή σου με τους πιο έμπειρους αθλητές;
"Φέτος ήρθαν αρκετά έμπειρα παιδιά γεμάτα ποιότητα. Τους περισσότερους βέβαια τους ήξερα και εκτός γηπέδου. Μας βοηθάνε, μας δίνουν συμβουλές, και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο.

- Πως συνδυάζονται αρχιτεκτονική και χάντμπολ;
Δεν είναι κάτι δύσκολο. Από την 3η Λυκείου καταφέρνω και τα συνδυάζω χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή είμαι στο τρίτο έτος στο τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης, και παράλληλα δίνω το παρών στις προπονήσεις εδώ στο Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.