Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Τρίτη νίκη στη σειρά για τον ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Το νικηφόρο σερί για τον ΓΑΣ Κιλκίς αυξήθηκε μιας και επιβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής με 26-19 του Αρχέλαου Κατερίνης, φτάνοντας στους έξι βαθμούς έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.

Ο Γιάννης Λαζαρίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του με τον ΓΑΣΚ να επιβάλλει από το ξεκίνημα τον ρυθμό του και να παίρνει άμεσα διαφορά με 5-1 στο πεντάλεπτο.

Η...απόσταση κυμαίνονταν στα 4-6 τέρματα για τους γηπεδούχους, με τον Αρχέλαο να έχει σε καλή μέρα τον τερματοφύλακά του που πραγματοποίησε αρκετές αποκρούσεις.

Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 12-8, με το κιλκισιώτικο συγκρότημα να ανεβάζει την διαφορά μέχρι το 40' στα επτά τέρματα. 

Ο Αρχέλαος έπαιξε το τελευταίο του χαρτί και με δυνατή άμυνα, και εκμεταλλευόμενος την αστοχία του ΓΑΣΚ μείωσε μέχρι το 20-17 στο 56'.
Όμως σε εκείνο το σημείο η ομάδα μας αντέδρασε, οι Δούγιας και Γρηγοριάδης έδωσαν τις λύσεις στην επίθεση και με τέρμα του Στέλιου Φαχουρίδη έφτασε την διαφορά στα 8 γκολ πριν οι φιλοξενούμενοι απλά πετύχουν το τελευταίο τέρμα σε νεκρό χρόνο για το τελικό 26-19.

Ευχαριστούμε τον κόσμο της πόλης που και πάλι έδωσε δυναμικό παρών.

Συνεχίζουμε δυνατά!

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Κοβλακάς (Ψάρρας), Σακαλής 1, Γρηγοριάδης 4, Πιστόλας 2, Β. Τοκατζόγλου 4, Δούγιας 6, Μέγκας 1, Ιλερής, Γιαβασίδης 1, Α. Φαχουρίδης 1, Κουσίδης 2, Σ. Φαχουρίδης 2, Μαυρόπουλος 1, Βιολιτζής 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.