Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Τι λέει ο δήμος Κιλκίς για τους αξιοθρήνητους φωτιστικούς στύλους στον Λόφο Αγίου Γεωργίου


Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς 
Με φωτεινότητα, καλαισθησία και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας ενισχύεται σύντομα το σύστημα οδοφωτισμού της πόλης του Κιλκίς. 

Στο πλαίσιο βελτίωσης του συστήματος οδοφωτισμού της πόλης του Κιλκίς και οικισμών του Δήμου προβλέπεται η αντικατάσταση εκατόν ογδόντα πέντε στύλων φωτισμού, η τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων τύπου Led που εξοικονομούν μεγαλύτερη ενέργεια. 


Πλήρης αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων, εβδομήντα πέντε τω αριθμώ, θα γίνει σε όλο το μήκος της διαδρομής της οδού Αγίου Γεωργίου με κατάληξη την ομώνυμη ιστορική μονή.

Οι νέοι φωτιστικοί στύλοι που θα τοποθετηθούν έχουν ειδικές προδιαγραφές ώστε να προστατεύουν τις λάμπες φωτισμού από επιθέσεις αγνώστων που δυστυχώς βυθίζουν κατά καιρούς την περιοχή του Λόφου στο σκοτάδι.

Ο προϋπολογισμός της βελτίωσης του οδοφωτισμού ανέρχεται σε 400.000 ευρώ ενώ τη μελέτη του έργου συνέταξε η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.