Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Με το σύνθημα «Μαζί Μπορούμε» εξορμά ο υποψ. δήμαρχος Κιλκίς, Σούλης Καζαντζίδης

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Συνεχίζει την επαφή του με τους δημότες ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, είτε με προσωπικές συναντήσεις είτε με κοινοποίηση των βασικών σημείων του προγράμματος του συνδυασμού του.

Στα πλαίσια αυτά ξεκίνησε και η διανομή φυλλαδίου σ` όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, προκειμένου οι δημότες να έλθουν σε μια πρώτη επαφή με στοιχεία που χαρακτηρίζουν το ιδιαίτερο στίγμα της υποψηφιότητας και του οράματός του για το μέλλον του Δήμου Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, με το φυλλάδιο μπορεί ο δημότης να ενημερωθεί για το βιογραφικό του κ. Καζαντζίδη, πλαισιωμένο με στιγμιότυπα από συναντήσεις του με σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, καθώς και να δει μια πρώτη κωδικοποίηση της στοχοθεσίας του για τον Δήμο μας.

Σ` όλες αυτές τις επαφές του, ο κ. Καζαντζίδης υπογραμμίζει το κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού του, που είναι το «ΚΙΛΚΙΣ: ΙΣΧΥΡΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ», τονίζοντας έτσι ότι το βλέμμα είναι στραμμένο στο μέλλον του Δήμου και στις προοπτικές του και όχι στο παρελθόν και στις άγονες αντιπαραθέσεις

Παράλληλα, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς δίνει έμφαση στο κεντρικό χαρακτηριστικό της υποψηφιότητάς του, που είναι οι ισχυρές σχέσεις του με την κεντρική πολιτική σκηνή και εξουσία, γεγονός που του παρέχει τη δυνατότητα ως αυριανός δήμαρχος να δώσει λύσεις σε μεγάλα προβλήματα του δήμου και να υλοποιήσει στρατηγικούς στόχους που θα τεθούν από τον ίδιο και τον συνδυασμό του.

Το σύνθημα «Μαζί Μπορούμε», που κυριαρχεί επίσης στο ενημερωτικό φυλλάδιο που διανέμεται, είναι χαρακτηριστικό για την αντίληψη που διακρίνει την υποψηφιότητα του κ. Καζαντζίδη όσον αφορά τον τρόπο επίτευξης των υψηλών στόχων που τίθενται για τον Δήμο Κιλκίς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.