Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς σε Πάικο και Αθήνα

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς δεν θα μπορούσε να λείπει από τον 8ο Ημιμαραθώνιο Πάικου που διεξήχθη την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στην Καστανερή καθώς στηρίζει με κάθε τρόπο τις προσπάθειες του ΟΣΠΕΓ για την προστασία του όμορφου Παίκου. Εκτός από τους δεκάδες αθλητές του που έτρεξαν πολλά από τα μέλη του βοήθησαν ως εθελοντές. Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν: 

Στα 21χιλ. : Άγγελος Αμανατίδης που κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία του και την 2η στη γενική κατάταξη, Γιάννης Γάγος 1ος στην ηλικιακή του κατηγορία, Κώστας Παχνής, Σολομών Αμανατίδης, Νίκος Τσιλικίδης, Χρήστος Ζαφειρόπουλος, Γιάννης Μακρυσόπουλος, Ευφροσύνη Ζαμπέλη, Λευτέρης Παυλίδης και Παναγιώτης Τριαρίδης.

Στα 5 χιλ. Γιώργος Χαριτωνίδης με τον αδερφό του Ζήση, Στέλιος Δελόγλου, Θανάσης Καραμανίδης Νάντια Μπουρλούκα, Γιώργος Τσαβδαρίδης, Ζωή Σταμπουλή και Δήμητρα Τοφάρη.

Ο Διονύσης Λιάκος επιμελήθηκε την μουσική της εκδήλωσης αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με τις επιλογές του η ενώ τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου που παραβρέθηκαν βοήθησαν στο κυλικείο όπου προσφέρονταν ζεστά ροφήματα στους αθλητές και τους επισκέπτες.

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Ξενίδης Ιωάννης ο οποίος έτρεξε τον αγώνα των 8 Χιλιομέτρων στου Ζωγράφου.

Καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου