Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Η κουκλοθεατρική παράσταση Πινόκιο στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς διοργανώνει κουκλοθεατρική παράσταση την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς.

Η παράσταση έχει τίτλο «Πινόκιο, ένα διαφορετικό αγόρι» από τον κουκλοθίασο Redicolo και πρωταγωνιστές είναι μεγάλες εντυπωσιακές κούκλες κουκλοθεάτρου.

Ένα κλασσικό πασίγνωστο παραμύθι ζωντανεύει επί σκηνής και πραγματεύεται τη διαφορετικότητα μέσα από μια πολύ τρυφερή, ευαίσθητη αλλά και χιουμοριστική προσέγγιση.

Υπόθεση έργου: 
Ο Πινόκιο είναι μία ξύλινη κούκλα που ονειρεύεται να γίνει αληθινό αγόρι. Κυνηγώντας το όνειρό του, γίνεται διάσημο αστέρι στο Κουκλοθέατρο, μεταμορφώνεται σε γαϊδουράκι στην Παιχνιδούπολη, γίνεται η μεγάλη ατραξιόν στο Τσίρκο και καταλήγει στο στομάχι του μεγάλου Ψαριού.

Μέσα από τις περιπέτειές του ανακαλύπτει στην πράξη τι σημαίνει ανθρωπιά και τι σημαίνει γαϊδουριά και ότι αυτό που ορίζει τον αληθινό άνθρωπο είναι ο τρόπος που φέρεται στους συνανθρώπους του. Θα τα καταφέρει ο Πινόκιο να κερδίσει την αποδοχή;

"Ο καθένας είναι διαφορετικός, Πινόκιο,
και εκεί είναι όλη η ομορφιά.
Αν ήμασταν όλοι ίδιοι,
ο κόσμος θα ήταν τόσο βαρετός!"


Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων προσκαλεί τα παιδιά σας και εσάς στην παράσταση για ένα ξεχωριστό κυριακάτικο πρωινό.

Τιμή εισιτηρίου: 4 ευρώ

Πληροφορίες για την παράσταση:
https://www.facebook.com/events/1919987228309070/

Πληροφορίες για τον θίασο:
https://www.redicolo.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.