Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

"Ο κύβος ερρίφθη": Νέος δημοτικός συνδυασμός για το Κιλκίς με επικεφαλής τον Δημήτρη Αγαθόπουλο

Ένας νέος, διευρυμένος και ακηδεμόνευτος, όπως διακηρύσσουν οι εμπνευστές του, δημοτικός συνδυασμός θα διεκδικήσει την ψήφο των Κιλκισιωτών στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Στο πλαίσιο της προσέγγισης «από κάτω από τα πάνω», αποφασίστηκε από τα μέλη της εν λόγω πρωτοβουλίας για το Δήμο Κιλκίς, που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, η ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου να γίνει μέσα από εκλογική διαδικασία. 

Έτσι, επικεφαλής του συνδυασμού αναδείχθηκε μετά από τις εκλογές που ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, ο φαρμακοποιός Δημήτρης Αγαθόπουλος. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη θέση του υποψήφιου Δημάρχου του συνδυασμού τέθηκαν δύο υποψηφιότητες, αυτές του Δημήτρη Αγαθόπουλου και της Σοφίας Καρυπίδου.

Στην εκλογική διαδικασία, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε ενωτικό κλίμα, συμμετείχαν 20 από τα 25 οργανωμένα μέλη της πρωτοβουλίας. Ο Δ. Αγαθόπουλος έλαβε 14 ψήφους έναντι των 5 που έλαβε η Σ. Καρυπίδου, ενώ υπήρξε και 1 άκυρο.

Το όνομα, το σήμα και η διακήρυξη αρχών θα ανακοινωθούν σύμφωνα με πληροφορίες μας, πριν από τα Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.