Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει Δ. Κυριακίδη για το αξίωμα του Δημάρχου Κιλκίς

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Με απόφαση του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έλαβε υπ΄ όψιν του την ομόφωνη απόφαση και εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής τοπικής αυτοδιοίκησης και του Προέδρου αυτής κ. Νικήτα Κακλαμάνη, γνωστοποιείται ότι η ΝΔ στηρίζει για τον Δήμο Κιλκίς την υποψηφιότητα, για το αξίωμα του Δημάρχου, του Δικηγόρου Δημητρίου Κυριακίδη, σημερινού Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Πριν λίγες ώρες, ο Γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ και μέλος της επιτροπής τοπικής αυτοδιοίκησης, Βουλευτής Ν. Ηρακλείου Κρήτης κ. Λευτέρης Αυγενάκης, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κιλκίς Μ. Παπαδόπουλο και του γνωστοποίησε την σχετική απόφαση του Προέδρου του κόμματος. Δόθηκε δε η εντολή η απόφαση αυτή να δημοσιοποιηθεί μέσω της τοπικής ΝΟΔΕ στα ΜΜΕ.

Σημειώνεται ότι στην επιτροπή τοπικής αυτοδιοίκησης συμμετέχουν ο Νικήτας Κακλαμάνης ως επικεφαλής, ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, ο γραμματέας της Κ.Ο. ΝΔ Κώστας Τσιάρας, ο τομεάρχης Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Γεωργαντάς, ο επικεφαλής του Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Τάκης Θεοδωρικάκος, ο διευθυντής του γραφείου προέδρου Στέλιος Πέτσας, ο συνεργάτης του προέδρου Θανάσης Νέζης, ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης Τάσος Γαϊτάνης, ο δήμαρχος Δάφνης Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο πρώην δήμαρχος Λάρισας Κώστας Τζανακούλης.

Εντός των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση – παρουσίαση του κ. Δ. Κυριακίδη από την ΝΟΔΕ Κιλκίς παρουσία στελεχών της παράταξης σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα κοινοποιηθεί με νεότερο δελτίο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.