Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

«Αξιολόγηση αστυνομικών: Μια άλλη αντίληψη»

Δελτίο τύπου Δημήτρη Μάρδα
Ένα ολοκληρωμένο σύστημα αξιολόγησης του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας πρότεινε στην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη ο Δημήτρης Μάρδας, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, καταθέτοντάς της μελέτη που είχε εκπονηθεί στο παρελθόν από το ΑΠΘ, σε συνεργασία με στελέχη της ΕΛΑΣ.

Η αξιολόγηση αφορά στην απόδοση του έργου των αστυνομικών όλων των βαθμίδων και βασίζεται σε ποσοτικά (αριθμός παρεμβάσεων, συλλήψεων κ.λπ.) όπως και σε ποιοτικά (προσδιοριζόμενα από τη βαρύτητα κάθε παράνομης πράξης) κριτήρια. 

Αυτά, συνδέονται με τις επιδόσεις των αστυνομικών σε κάθε μορφή παραβατικών πράξεων. Η πρόταση συντάχθηκε σε συνεργασία με αξιωματικούς της αστυνομίας που συμμετείχαν στην πρώτη περίοδο της λειτουργίας της Ακαδημίας της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε αναλυτικότερα ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.