Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018

"Οι Κιλκισιώτες που δημιουργούν πολύ περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνουν"


Υπογράφει ο Κώστας Κωστόπουλος
Τελικά ποτέ δεν πρέπει να θεωρείς ότι τα έχεις δει ή ακούσει όλα. Καθημερινά προκύπτει κάτι νέο που σου δημιουργεί την εντύπωση ότι κάποιοι άνθρωποι πραγματικά κάνουν τεράστιο αγώνα για να δείχνουν, δεν ξέρω ποια λέξη αρμόζει. Χαζοί, άσχετοι….το βρήκα, ΕΥΚΑΙΡΟΙ! Μια πολύ δυνατή ποντιακή λέξη που τα λέει όλα.

Σήμερα λοιπόν γύρω στις 18:00 όπως κάθε απόγευμα σχεδόν εδώ και 35 χρόνια κατευθύνθηκα προς το κλειστό γυμναστήριο αυτή την φορά για να παραλάβω το μικρό μου γιο από την προπόνηση.

Φτάνοντας διαπιστώνω ότι η μεγάλη καγκελόπορτα είναι κλειστή ώστε να χωράει ένα άνθρωπος. Κοιτάζω τριγύρω για να δω τι εργασίες γίνονται και πρέπει η πόρτα να είναι κλειστή. Αφού τίποτα δεν συμβαίνει τριγύρω κατεβαίνω από το αυτοκίνητο και κατευθύνομαι στο εσωτερικό ψάχνοντας τον φύλακα.

Του απευθύνομαι με ένα ύφος λίγο απορίας, λίγο χιουμοριστικό και ρωτώ γιατί η πόρτα είναι κλειστή για να λάβω εμβρόντητος την απάντηση «είναι εντολή της διοίκησης»!

- "Τι εννοείς ρε φίλε" του λέω

-Όπως το ακούς , μου απαντάει – η διοίκηση έδωσε εντολή η πόρτα να είναι κλειστή, τον λόγο δεν τον γνωρίζω.

Σηκώνω το τηλέφωνο και καλώ τον πρόεδρο του νομικού προσώπου διαμαρτυρόμενος.

Η απάντηση: γιατί διαμαρτύρεσαι ρε Κώστα, μου λέει που είναι το πρόβλημα.

-Δεν είναι πρόβλημα να μην μπορεί κάποιος να μπει στο πάρκινγκ του κλειστού; θα πρέπει δηλ. να παρκάρουμε στο χώρο απέναντι από τον δρόμο και να κουβαλάμε τα υλικά της προπόνησης 200 μέτρα και οι γονείς, τα παιδιά ή οι αθλητές να διασχίζουν αυτή την απόσταση πιθανόν με βροχή, αέρα ή και χιόνια.

-σιγά την απόσταση, μου απαντά, δεν θα πάθετε και τίποτα,

-και για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό;

-ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ 2 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ

Η υπόλοιπη στιχομυθία δεν είναι για να γραφεί…

Έχουν περάσει 2 ώρες σχεδόν και πραγματικά δεν ξέρω πως να τοποθετηθώ απέναντι τους

Να το πάρω στην πλάκα και να πω ότι οι ιθύνοντες στο Κιλκίς βρήκαν τρόπο να μειώσουν δραματικά τα έξοδα του δημοσίου κλείνοντας όλα τα δημόσια κτίρια για να μην λερώνονται!

Να πω ότι η επόμενη καλή ιδέα είναι να βάλουν πατάκια σε όλες τις εισόδους!

Να συνεχίσω την πλάκα συστήνοντας στους φίλους συμπολίτες να έχουν μαζί τους ένα ζευγάρι καθαρές παντόφλες όταν έχουν σκοπό να μπουν σε δημόσιο χώρο!

Να αφήσω την πλάκα και να αρχίσω να ουρλιάζω σε ότι γλώσσα ξέρω..

Να ηρεμήσω και να δω το θέμα με νηφαλιότητα και να προσπαθήσω να το λύσω με διάλογο; (μπα…..άλλωστε δεν φημίζομαι για την ηρεμία μου)

Μάλλον θα πρέπει να δω σοβαρά, την επόμενη φορά που θα πρέπει να ψηφίσουμε, και με πολύ προσοχή τους υποψήφιους των συνδυασμών και να αποφύγω τους ΕΥΚΑΙΡΟΥΣ αυτούς που πολλά χρόνια τώρα δημιουργούν ΠΟΛΥ περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου